Σάλκε: Θέλει τον Ραούλ για τον πάγκο της

Σάλκε: Θέλει τον Ραούλ για τον πάγκο της

Κώστας Τόπας
Σάλκε: Θέλει τον Ραούλ για τον πάγκο της

bet365

Την περίπτωση του Ραούλ φαίνεται πως εξετάζουν οι άνθρωποι της Σάλκε, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Η κρίση στη Σάλκε και τα αρνητικά αποτελέσματα, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος στη Γερμανία, φαίνεται πως οδηγούν τον Ντέιβιντ Βάγκνερ στην πόρτα της εξόδου.

Οι «Βασιλικοί Μπλε» έχουν χάσει όλα τα παιχνίδια και αυτό οδηγεί την διοίκηση της Σάλκε, να στραφεί σε αναζήτηση νέου προπονητή. Μάλιστα, το όνομα που φιγουράρει το τελευταίο 24ωρο είναι αυτό του Ραούλ, σύμφωνα με την «Sport Bild», ο οποίος είναι ο τρέχων προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια.

Ο Ραούλ, κατά την ποδοσφαιρική του καριέρα άνηκε στη Σάλκε το 2010-2011 και το 2011-2012). Σημείωσε 19 και 21 γκολ, αντίστοιχα. Κατάφερε μάλιστα να κατακτήσει ένα Κύπελλο και ένα Super Cup. Ως προπονητής, η εμπειρία του δεν είναι μεγάλη καθώς μέχρι στιγμής έχει προπονήσει μόνο μικρότερες κατηγορίες της Ρεάλ.

Ωστόσο, στην Γερμανία τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση για τον Ισπανό και η διοίκηση της Σάλκε θέλει να του δώσει τα κλειδιά της ομάδας, ώστε να την βάλει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα