Νάγκελσμαν για Βέρνερ: «Τι άλλο να πω για να τον πείσω να μείνει»

Νάγκελσμαν για Βέρνερ: «Τι άλλο να πω για να τον πείσω να μείνει»

Gazzetta team
Νάγκελσμαν για Βέρνερ: «Τι άλλο να πω για να τον πείσω να μείνει»

bet365

Τα... παρατάει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν από το να προσπαθεί να πείσει τον Τίμο Βέρνερ να παραμείνει στη Λειψία, με την αποχώρηση του στο τέλος της σεζόν να μοιάζει βέβαιη.

Οι φίλοι της Λίβερπουλ προετοιμάζονται να τον υποδεχτούν στο Μέρσεϊσαϊντ, η Τσέλσι κοιτάζει να μπει σφήνα στην περίπτωση του και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει ξεμείνει από επιχειρήματα για να μεταπείσει τον Τίμο Βέρνερ ώστε να παραμείνει στη Λειψία.

Ο Γερμανός coach, ερωτηθείς για το μέλλον του 23χρονου στράικερ, άφησε να εννοηθεί ότι έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσει στους Ταύρους, αλλά τόνισε ότι αν ο ίδιος έχει πάρει την απόφασή του, δεν υπάρχει κάτι που θα του αλλάξει γνώμη:

«Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Ξέρει τι έχει στη Λειψία, τι έχει στη διάθεση του με μένα ως προπονητή. Ένας παίκτης πρέπει να αισθάνεται ότι βελτιώνεται. Αν δεν το νιώθει αυτό, δεν θα έκανε καλό αν συνέχιζα να του λέω ότι πρέπει να μείνει εδώ. Στο τέλος, είναι η ζωή του, η καριέρα του, μπορεί να πάρει την απόφασή του. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καινούριο για να πω στον Τίμο».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα