Ουνιόν Βερολίνου - Μάιντς 1-1: Ζόρια για τους Καρναβαλιστές (vid)

Gazzetta team
Ουνιόν Βερολίνου - Μάιντς 1-1: Ζόρια για τους Καρναβαλιστές (vid)

bet365

Η Μάιντς δεν κατάφερε να πάρει ούτε τώρα την πρώτη της νίκη μετά το restart κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (1-1) και είδε την Φορτούνα να την πλησιάζει στον πόντο από τη θέση του μπαράζ.

Το μαξιλαράκι ασφαλείας της Μάιντς από την επικίνδυνη ζώνη έχει τρυπήσει για τα καλά. Μετά από την ισοπαλία κόντρα στην Κολωνία και την συντριβή από τη Λειψία, η ομάδα του coach Μπάιερλορτσερ έχασε ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς, αυτή τη φορά στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου και έδωσε το δικαίωμα στην 16η Φορτούνα Ντίσελντορφ να πλησιάσει στο -1.

Αμφότερες οι ομάδες έψαχναν το πρώτο τους τρίποντο μετά την επανέναρξη, με το ματς να κρίνεται εν πολλοίς στο α’ μέρος. Ο Μπάκου έβαλε νωρίς νωρίς (13’) την Μάιντς μπροστά στο σκορ, ο Ίνγκβαρτσεν απάντησε 20 λεπτά αργότερα (33’), αλλά τα πράγματα έγιναν πολύ πιο δύσκολα για τους πρωτευουσιάνους στο 42’, όταν ο Άλντριχ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ωστόσο, οι Καρναβαλιστές δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο και έμειναν με τον βαθμό και την… ανάσα της Φορτούνα και της επικίνδυνης ζώνης. Στους 31 και σε ελαφρά πιο ασφαλή μοίρα παραμένει το σύνολο του Ουρς Φίσερ.

Ουνιόν Βερολίνου (Ουρς Φίσερ): Γκίλκιεβιτς, Φρίντριχ, Σλότερμπεκ, Σούμποτιτς, Τρίμελ, Γκέντνερ, Άντριχ, Ράιερσον, Ινγκβάρτσεν (74’ Μέες), Μπούλτερ (65’ Πρέμελ), Άντερσον

Μάιντς (Άλμπερτ Μπάιερλορτσερ): Μίλερ, Νιακατέ, Μπρούμα, Χακ, Μποέτιους, Κουντέ (82’ Λάτζα), Μπαρέιρο, Μπάκου, Κουάισον (73’ Γι), Αβονιγί (62’ Ονισίβο), Ματετά (82’ Ζάλαι)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα