Λειψία – Χέρτα 2-2: Τα δώρα και το άστρο του Λαμπαντία (vid)

Gazzetta team
Λειψία – Χέρτα 2-2: Τα δώρα και το άστρο του Λαμπαντία (vid)

bet365

Η Λειψία δεν κατάφερε να πιάσει στην δεύτερη θέση την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Χέρτα συνεχίζει να μαζεύει βαθμούς με τον νέο της προπονητή.

Η δεύτερη θέση της Bundesliga, πίσω από την κυρίαρχη Μπάγερν Μονάχου, είναι απλώς μια τιμητική διάκριση (;) για όποια εκ των Μπορούσια Ντόρτμουντ ή Λειψία καταφέρει να την κατακτήσει.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, πάντως, δεν μπόρεσε να πιάσει τους Βεστφαλούς, αφού έμεινε στο 2-2 κόντρα στην μεταμορφωμένη επί Μπρούνο Λαμπαντία Χέρτα Βερολίνου, η οποία πήρε σημαντικό βαθμό κόντρα στους Ταύρους.

Οι πρωτευουσιάνοι προηγήθηκαν νωρίς με κεφαλιά του Μάρκο Γκρούγιτς (9'), με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον ίδιο τρόπο και σκόρερ τον Λούκας Κλόστερμαν (24'), σε ένα από τα παιχνίδια όπου ο Τίμο Βέρνερ, πράγμα που συμβαίνει σπάνια, πέρασε απαρατήρητος.

Ισορροπημένο παιχνίδι με καλό ρυθμό και την Λειψία να φτάνει στην ανατροπή, παρ' ότι έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες (63'), λόγω ορθής αποβολής του Μάρτσελ Χάλστερνμπεργκ. Πέντε λεπτά αργότερα, μια πολύ άτυχη στιγμή του τερματοφύλακα Ρούνε Γιάρσταϊν έχρισε σκόρερ τον Πάτρικ Σικ, αν και το γκολ ενδέχεται να δοθεί εντέλει ως αυτογκόλ.

Η Χέρτα, με παίκτη παραπάνω και πίσω στο σκορ, δεν το έβαλε κάτω και έψαξε την ισοφάριση, η οποία ήρθε με πέναλτι – δώρο του Αντεμόλα Λούκμαν (82'), ο οποίος ανέτρεψε τον Ματέους Κούνια στην γωνία της μεγάλης περιοχής. Ο Κρίστοφ Πιόντεκ δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2, το οποίο διατηρεί αήττητη την Χέρτα στην εποχή του κορονοϊού... και του Λαμπαντία.

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκούλασι – Άνταμς, Κλόστερμαν, Ουπαμεκανό, Χάλστερνμπεργκ – Σάμπιτσερ, Λάιμερ, Ντάνι Όλμο (58' Λούκμαν), Νκουνκού (66' Ανχελίνιο) - Σικ (79' Όρμπαν), Βέρνερ (79' Βολφ).

Χέρτα Βερολίνου (Μπρούνο Λαμπαντία): Γιάρσταϊν – Πέκαρικ, Μπογιατά, Τορουναρίγκα, Πλάτενχαρτ (11' λ. τρ. Μίτελσταντ) – Γκρούγιτς, Σκιέλμπρεντ (77' Μάιερ), Λουκεμπάκιο (71' Ντίλροσουν), Νταρίντα (71' Πιόντεκ), Ματέους Κούνια – Ιμπίσεβιτς (78' Νγκανκάμ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα