Ντόρτμουντ – Μπάγερν: Αυτά θα παίξουμε στο ντέρμπι

Gazzetta team
Ντόρτμουντ – Μπάγερν: Αυτά θα παίξουμε στο ντέρμπι

bet365

Ντερμπάρα Ντόρτμουντ – Μπάγερν στις 19:30, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga. Μεγάλο ματς, το οποίο παραδοσιακά καθηλώνει.

Τώρα που παίζεται και ένα τρόπαιο σε μεγάλο βαθμό, ένα εξτρά ενδιαφέρον το έχει. Παράταση ή στέψη;

Το ματς μπορεί να είναι «τριπλή», ως είθισται σε τόσο μεγάλα ματς, με τη Μπάγερν -βέβαια- να καθαρίζει σχετικά εύκολα τέτοια παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Στοιχηματικά, αρχίζουμε με αυτό που επί τους ουσίας θέλουμε να δούμε. Ένα ανοιχτό παιχνίδι, με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Και το «παίρνουμε» σε ενισχυμένη απόδοση! Μην ξεχνάμε πως στα εννέα από τα δέκα πιο πρόσφατα «Klassiker» είχαμε από Over 2,5 γκολ.

Το κάνατε εικόνα; Πάνω – κάτω η μπάλα, γρήγορος ρυθμός, ευκαιρίες και… TOOOOOOR. Στα πρώτα ημίχρονα των τεσσάρων από τα έξι τελευταία ντέρμπι πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ντόρμουντ και Μπάγερν, ανεξαρτήτως έδρας, σημειώθηκαν από Over 1,5 γκολ. Με τις δύο ομάδες να έχουν και πλούσιο ταλέντο στα «φτερά» βγήκε το συνδυαστικό σε κορυφαία απόδοση!

Τέλος, με ένα μεγάλο Fun Bet, αλλά βασισμένο στην προϊστορία. Στα πέντε από τα έξι τελευταία ντέρμπι πρωταθλήματος, λοιπόν, ο Λεβαντόφσκι -ως Βαυαρός- έχει πετύχει από δύο ή περισσότερα γκολ στο εκάστοτε ντέρμπι. Ιδιαίτερο κοινό στοιχείο αυτού του κατορθώματος; Ότι ο Πολωνός άσος έχει σκοράρει και στα δύο ημίχρονα των αγώνων αυτών. Στη διακριτική ευχέρειά σας αν θα πάτε για τη… διψήφια απόδοση ή πιο «safe».

Προγνωστικά Ντόρτμουντ – Μπάγερν:

Goal/Goal & Over 2,5 γκολ (1,60) – Novibet

Over 1,5 γκολ & Over 4,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο (4,00) – Novibet

Λεβαντόφσκι να σκοράρει 2+ γκολ (4,75) – Novibet

Λεβαντόφσκι να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα (11,00) – Novibet

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα