ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Φορτούνα Ντίσελντορφ - Πάντερμπορν 0-0

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Πάντερμπορν 0-0

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Πάντερμπορν 0-0

Χωρίς φάσεις, χωρις γκολ, χωρίς ούτε καν ρυθμό. Ο αγώνας της Φορτούνα Ντίσελντορφ με την Πάντερμπον ήταν ο μοναδικός στην επανέναρξη της Bundesliga που δεν είχαμε κάποιο τέρμα, με το 0-0 να αφήνει χαμένους και τους δύο. 

Με την Φορτούνα Ντίσελντορφ να βρίσκεται στην 16η θέση και την Πάντερμπον στην τελευταία 18η, ο μεταξύ τους αγώνας ήταν σημαντικός για την προσπάθεια που κάνουν να μείνουν στην Bundesliga. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Ντίσελντορφ, σε έναν αγώνα που ήταν ο μοναδικός στο οποίο δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα. Το 0-0 σίγουρα δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο στην επιστροφή στην ενεργό δράση μετά την διακοπή λόγω κορονοϊού. Οι δύο ομάδες φάνηκαν επηρεασμένες από την διακοπή, καθώς είδαμε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. 

Με τον βαθμό αυτό οι γηπεδούχοι της Φορτούνα έφτασαν τους 23 βαθμούς και είναι 3 πίσω από την Μάιντζ που έχει όμως έναν αγώνα λιγότερο, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην τελευταία με μόλις 17, την στιγμή που η Βέρντερ είναι μπροστά της με 18, αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα. Στα του αγώνα όπως αναφέραμε και στο ξεκίνημα ουσιαστικά δεν είδαμε τίποτα, στο χειρότερο από τα πέντε σημερινά παιχνίδια. Ελάχιστες φάσεις με εξαίρεση μία για τους φιλοξενούμενους στο τέλος με το 0-0 να είναι δίκαιο αποτέλεσμα.

Φορτούνα Ντίσελντορφ (Ρόσλερ): Καστενμάιερ, Αϊχάν, Χόφμαν, Γκίσελμαν, Τσίμερμαν, Στόγκερ, Σομπότκα (68’ Μοράλες), Σούτνερ (61’ Χένινγκς), Μπερίσα (69’ Μπότζεκ), Τόμι, Κάραμαν (79’ Σκρζίμπσκι)

Πάντερμπορν (Μπάουμγκαρτ): Τζίνγκερλε, Κόλινς, Σόνλαου, Χούνεμαϊερ, Ντράγκερ, Γκιάσουλα (46’ Ρίτερ), Βασιλειάδης, Άντβι-Αντζέι (89’ Έβανς), Γιαστρέμπσκι (63’ Χόλτμαν), Πρέγκερ (73’ Σαμπίρι), Σρμπένι (73’ Ζολίνσκι).