Χάβι Μαρτίνεθ: «Στις προπονήσεις κάνουμε ασκήσεις χωρίς σωματική επαφή»

Χάβι Μαρτίνεθ: «Στις προπονήσεις κάνουμε ασκήσεις χωρίς σωματική επαφή»

Κώστας Τόπας
Χάβι Μαρτίνεθ: «Στις προπονήσεις κάνουμε ασκήσεις χωρίς σωματική επαφή»

bet365

Η Μπάγερν ήταν από τις πρώτες ομάδες η οποία επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά το ξέσπασμα του Covid-19 και ο Χάβι Μαρτίνεθ, εξηγεί τα μέτρα τα οποία έχουν παρθεί στο προπονητικό κέντρο των «Βαυαρών» για την ασφάλεια όλων.

Στις 6 Απριλίου, οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν επέστρεψαν στις προπονήσεις για να προετοιμαστούν για την πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Χάβι Μαρτίνεθ μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο προπονείται αυτός και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, τονίζοντας πως κάνουν ασκήσεις χωρίς σωματική επαφή.

«Έχουμε ένα πρωτόκολλο ασφαλείας που είναι αρκετά σημαντικό, για να το πούμε», αναφέρει αρχικά ο 31χρονος μέσος της Μπάγερν σε συνέντευξή του στη Mediaset για να συνεχίσει: «Τώρα προπονούμαστε σε ομάδες των οκτώ, αλλά τις πρώτες εβδομάδες δουλεύαμε με ομάδες τεσσάρων ατόμων. Καθώς περνούν οι εβδομάδες, ο αριθμός των παικτών σε αυτά τα μικρά γκρουπ αυξάνεται.

Φτάνουμε πάντα σε διαφορετικές ώρες, όσοι από εμάς προπονούμαστε σε μια ομάδα έχουν πάντα διαφορετικά αποδυτήρια, οπότε η σωματική επαφή είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Κάνουμε ασκήσεις στις οποίες δεν υπάρχει επαφή μεταξύ μας».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα