Κορονοϊός: Δύσκολα θα συνεχιστεί η Bundesliga στις αρχές Απριλίου

Gazzetta team
Κορονοϊός: Δύσκολα θα συνεχιστεί η Bundesliga στις αρχές Απριλίου

bet365

Παρά την επίσημη αναστολή των αγώνων ως τις 2 Απριλίου, ο CEO της γερμανικής Ομοσπονδίας έδειξε απαισιόδοξος για το ενδεχόμενο επανέναρξης της Bundesliga μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Μπορεί η Bundesliga, όπως και τα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, να σταμάτησαν για περίπου τέσσερις εβδομάδες λόγω της έξαρσης του ιού Covid-19, ωστόσο, η ημερομηνία που τέθηκε φαίνεται να είναι απλά το πρώτο ορόσημο απλά για την επανεκτίμηση της κατάστασης.

Κατά τη σημερινή διάσκεψη (16/3) των μελών της γερμανικής Ομοσπονδίας επικυρώθηκε και επίσημα η αναστολή των αγώνων τουλάχιστον μέχρι τις 2 Απριλίου, αλλά ο CEO, Κρίστιαν Σάιφερτ δεν έκρυψε την απαισιοδοξία ως προς το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος.

«Η Λίγκα δεν προσδοκά να επιστρέψει στις 3 Απριλίου. Περαιτέρω συζητήσεις θα λάβουν χώρα στις 30 Μαρτίου», ήταν το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της DFB κι έτσι η αναμονή των ποδοσφαιρόφιλων θα δοκιμάζεται βδομάδα με τη βδομάδα, σε ένα μέτρο που ενδεχομένως να αφορά όλα τα Top-5 πρωταθλήματα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα