Bundesliga: Τριάρα η Χόφενχαϊμ στην Άουγκσμπουργκ, νίκη-ανάσα για την Γκλάντμπαχ

hoffenheim

bet365

Η Χόφενχαϊμ «διέλυσε» εντός έδρας την Άουγκσμπουργκ με 3-1 και η Γκλάντμπαχ με το ίδιο σκορ, νίκησε εκτός έδρας τη Βόλφσμπουργκ και επέστρεψε στις νίκες.

Η Χόφενχαϊμ «διέλυσε» με 3-1 την Άουγκσμπουργκ εντός έδρας και εξακολουθεί να ελπίζει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς ανέβηκε στην 7η θέση της Bundesliga με 36 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Βάουτ Βέχορστ (17') και Αντρέι Κράμαριτς (20'), πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-0.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ξανά μπήκαν στο παιχνίδι με το τέρμα του Ερμεντίν Ντεμίροβιτς στο 61ο λεπτό, ωστόσο η Χόφενχαϊμ στη συμπλήρωση του 90λεπτου «κλείδωσε» το τρίποντο, με το τέρμα του Ιλάς Μπεμπού για το τελικό 3-1.

Πέρασε από τη «Volkswagen Arena» η Γκλάντμπαχ

Η Γκλάντμπαχ επικράτησε εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ με 2-1 και πήρε βαθμολογική ανάσα, «ξεφεύγοντας» οκτώ βαθμούς από τη 16η θέση και απομακρύνθηκε περαιτέρω από την επικίνδυνη ζώνη της Bundesliga.

Η ομάδα του Ραλφ Χάσενχουτλ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε μόλις στο 7', με το τέρμα του Ρίντλε Μπακού για το 1-0. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στρόφες φτάνοντας αρχικά στην ισοφάριση στο 52', με το γκολ του Κο Ιτακούρα και ολοκλήρωσαν την ανατροπή έξι λεπτά αργότερα με τον Νατάν Ενγκουμού.

Η Γκλάντμπαχ «κλείδωσε» το τρίποντο στο 88', με το τέρμα το Ρόκο Ράιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στη «Volkswagen Arena».

Η Βαθμολογία

Bundesliga

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα