Άιντραχτ – Άουγκσμπουργκ 5-0: Συνέχεια στο μαγικό 2020 (vid)

Gazzetta team
Άιντραχτ – Άουγκσμπουργκ 5-0: Συνέχεια στο μαγικό 2020 (vid)

bet365

Τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς των Αετών, οι οποίοι αφήνουν για τα καλά πίσω τους την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήγε στην χειμερινή διακοπή της Bundesliga και την αλλαγή του χρόνου με ένα «μαύρο» σερί εφτά αγώνων χωρίς νίκη (έξι ήττες – μια ισοπαλία) και την βεβαιότητα ότι φέτος θα ιδρώσει για να εξασφαλίσει την άνετη παραμονή της.

Μετά την διακοπή και την έλευση του 2020, όμως, οι Αετοί είναι μεταμορφωμένοι και αήττητοι! Νίκησαν κατά σειρά την Χόφενχαϊμ (2-1 εκτός) και την πρωτοπόρο τότε Λειψία (2-0 εντός) και, μετά από ένα διάλειμμα με ισοπαλία στην έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ (1-1), επέστρεψαν στις νίκες και, μάλιστα, με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Η Άουγκσμπουργκ, η οποία προέρχονταν από τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς, δεν αποτέλεσε ποτέ σοβαρή αντίπαλο για την ομάδα του Άντολφ Χίτερ, η οποία έκανε πάρτι στην έδρα της (5-0), με γκολ των Τίμοθι Τσάντλερ (37', 48'), Αντρέ Σίλβα (56') και Φίλιπ Κόστιτς (89', 90').

Με τη νίκη αυτή, η Άιντραχτ απέχει πλέον έντεκα βαθμούς από την θέση των πλέι άουτ και, εφόσον συνεχίσει έτσι, δικαιούται να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει και πάλι ένα εισιτήριο για το Europa League, αν και προς το παρόν η εξάδα απέχει έξι βαθμούς. Άνετη στην μέση της βαθμολογίας, παρά το αρνητικό της σερί, η Άουγκσμπουργκ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Αμερικανός δεξιός μπακ – χαφ, Τίμοθι Τσάντλερ, έχει σημειώσει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα μετά την διακοπή (!), όντας δεύτερος στην σχετική λίστα, πίσω μόνο από τον... διαστημικό Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ της Μπορούσια Ντόρτμουντ (με εφτά).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα