Η Βέρντερ «βουλιάζει» και ο Πιζάρο αράζει στην Ταϊλάνδη με μπύρα στο χέρι (pic)

Η Βέρντερ «βουλιάζει» και ο Πιζάρο αράζει στην Ταϊλάνδη με μπύρα στο χέρι (pic)

Gazzetta team
Η Βέρντερ «βουλιάζει» και ο Πιζάρο αράζει στην Ταϊλάνδη με μπύρα στο χέρι (pic)

bet365

Αρνητικές εντυπώσεις έχει προκαλέσει στους ιθύνοντες της Βέρντερ Βρέμης η φωτογραφία του Κλαούντιο Πιζάρο στην Ταϊλάνδη, μέσα σε βάρκα και με μπύρα στο χέρι, την ώρα που ο σύλλογος βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.

Διχάζει τον κόσμο της Βέρντερ ο Κλαούντιο Πιζάρο, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του το περασμένο καλοκαίρι για ακόμα έναν χρόνο, όμως δείχνει να παραμένει σε... θερινούς ρυθμούς.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος Περουβιανός, εμφανίστηκε στα social media να βρίσκεται μέσα σε μια βάρκα, στα νερά της εξωτικής Ταϊλάνδης και, μάλιστα, να κρατά μπύρα στο χέρι του, σε μια ξέγνοιαστη πραγματικότητα, εντελώς αντιφατική με αυτή που βιώνει ο σύλλογος της Βρέμης.

Οι άνθρωποι του φαίνεται να έχουν ενοχληθεί από την στάση της «σημαίας» του κλαμπ, από την στιγμή που αγωνιστικά αυτό καταρρέει, όντας εντός της επικίνδυνης ζώνης στο τέλος του πρώτου γύρου της Bundesliga. Ασφαλώς, πρόκειται για μια εικόνα που δεν συμβαδίζει με την κατάσταση εντός των τειχών της ομάδας, αν και ο ίδιος ο Πιζάρο συνόδεψε την εν λόγω φωτογραφία με την εξής λεζάντα:

«Επαναφορτίζουμε τις μπαταρίες μας, πάμε για το 2020!», αποδεικνύοντας ότι εκμεταλλεύεται απλά τις διακοπές του χειμερινού break, για να είναι έτοιμος στην δύσκολη συνέχεια.

Recargando baterías, 2020 allá vamos!! #energiasolar #phiphizarro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CP14 (@claupiza14) στις

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα