Μπάγερν: Οριστικό deal με Κομπανί

Μπάγερν: Οριστικό deal με Κομπανί

Newsroom
vincent_kompany_burnley

bet365

Έπειτα τις απανωτές... χυλόπιτες, η Μπάγερν κατάφερε να βρει τον επόμενο προπονητή της, με τον Βινσέντ Κομπανί να αναμένεται στο Μόναχο για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Βαυαρούς.

Κι όμως, η Μπάγερν κατάφερε να βρει προπονητή. Μετά τα συνεχόμενα... άκυρα από Νάγκελσμαν και Σμιντ, Ράνγκνικ, οι Βαυαροί κατάφεραν να βρουν τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπάγερν τα έχει βρει σε όλα με τον Βινσέντ Κομπανί και απομένουν τα τυπικά ώστε να σφραγιστεί το deal και ο Βέλγος να αναλάβει επίσημα τους Βαυαρούς. Ο Κομπανί δέχτηκε αμέσως την πρόταση της Μπάγερν και δίχως δεύτερη σκέψη απάντησε θετικά στους Βαυαρούς οι οποίοι βρίσκονται σε επικοινωνία με την Μπέρνλι ώστε να ολοκληρώσουν το deal.

Ο Κομπανί βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στην Αγγλία και την Μπέρνλι την οποία οδήγησε την περασμένη σεζόν στην άνοδο στην Premier League. Φέτος ωστόσο δεν τα κατάφερε με τους «κλάρετς» και υποβιβάστηκε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα