Μπάγερν Μονάχου: Η αντίδρασή της στην απόφαση του Τσάμπι Αλόνσο να παραμείνει στη Λεβερκούζεν

Newsroom
Μπάγερν Μονάχου: Η αντίδρασή της στην απόφαση του Τσάμπι Αλόνσο να παραμείνει στη Λεβερκούζεν

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου Μαξ Έμπερλ σχολίασε την απόφαση του προπονητή της Λεβερκούζεν Τσάμπι Αλόνσο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το κεφάλαιο για το μέλλον του Τσάμπι Αλόνσο διευθετήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο όταν ο Ισπανός τεχνικός διαβεβαίωσε, στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ, ότι θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Ένας από τους συλλόγους που ενδιαφέρθηκαν για τον 42χρονο τεχνικό ήταν η Μπάγερν Μονάχου, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάφας, Μαξ Έμπρελ να μιλά για την απόφαση του Αλόνσο να παραμείνει στις ασπιρίνες. «Ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι δεν θα έφευγε από τη Λεβερκούζεν, τον ξέρω», τόνισε.

«Η απόφαση του Τσάμπι δεν με επηρέασε καθόλου γιατί ψάχναμε αλλού για πολύ καιρό. Ο Τσάμπι είναι ένας αξιότιμος άνθρωπος. Ένας κύριος. Το ήξερα γιατί είχα ήδη διαπραγματευτεί μαζί του με τη Γκλάντμπαχ όταν ήταν ακόμα στο Σαν Σεμπαστιάν. Γι' αυτό ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι δεν θα έφευγε από τη Λεβερκούζεν», σημείωσε μετά την ήττα της ομάδας του από την Μπορούσια Ντόρμουντ.

«Νάγκελσμαν; Ξέρω ότι αυτό ενδιαφέρει ολόκληρο το κοινό και ότι όλοι θέλουν να συμμετέχουν στις ιδέες που έχουμε. Έχω πει πολλές φορές ότι διερευνούμε τις επιλογές μας. Δεν έχω σχολιάσει ποτέ ένα όνομα», δήλωσε ο Έμπερλ ερωτηθείς για το αν ο Νάγκελσμαν είναι στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του προπονητή.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα