Bundesliga: «Οκτάρα» της... τρομακτικής Μπάγερν στη Μάιντς, back to back τρίποντο για τη Λειψία

bayern_munchen_w

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στις νίκες και ξέσπασε στην... άτυχη Μάιντς με το «εκκωφαντικό» 8-1. Δεύτερη διαδοχική νίκη για τη Λειψία, 2-0 τη Ντάρμσταντ. Ματσάρα χωρίς νικήτρια ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Κολωνία.

Αδυσώπητη Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί μετά την ισοπαλία με τη Φράιμπουργκ ξέσπασε στην... άτυχη Μάιντς, την οποία ισοπέδωσαν με το «διαστημικό» 8-1. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έφτασε τους 57 βαθμούς και μείωσε, έστω και προσωρινά, τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν στους επτά βαθμούς, έχοντας όμως ματς περισσότερο. Χατ τρικ και ασίστ ο τρομερός Κέιν, δυο γκολ και ισάριθμες ασίστ ο φανταστικός Γκορέτσκα.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας χρειάστηκαν 20 λεπτά για να πάρουν προβάδισμα δυο γκολ. Στο 13' ο Κέιν άνοιξε το σκορ και στο 20' ο Γκορέτσκα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 31' ο Αμίρι μείωσε προσωρινά το σκορ αλλά στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι ανέκτησαν προβάδισμα δυο γκολ. Στο 45+7' οι δυο σκόρερ συνεργάστηκαν. Ο Γκορέτσκα έδωσε την ασίστ και ο Κέιν έκανε το 3-1 του πρώτου μέρους.

Η Μπάγερν δεν άφησε το πόδι από το γκάζι στο δεύτερο μέρος και βρήκε δίχτυα ακόμα πέντε φορές. Στο 47' ο Μουσιάλα έβγαλε δεύτερη ασίστ και ο Μίλερ σκόραρε, ενώ στο 61' ο νεαρός μεσοεπιθετικός σκόραρε έπειτα από πάσα του Κέιν. Στο 66' ο Γκνάμπρι έβαλε το όνομα του στον πίνακα τον σκόρερ έπειτα από τη δεύτερη ασίστ του Γκορέτσκα και στο 70' ο Κέιν συμπλήρωσε το χατ τρικ του, με το 36o του γκολ σε 34 παιχνίδια. Στο 90+2' ο Κίμιχ έβγαλε τη σέντρα και ο Γκορέτσα με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ανέβηκε τέταρτη και περιμένει η Λειψία

Back to back νίκη για τη Λειψία. Οι Ταύροι μετά την τεσσάρα επί της Μπόχουμ και την ισοπαλία - αποκλεισμό, με καλή εμφάνιση, κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη επικράτησαν της Ντάρμσταντ, εντός έδρας, με 2-0. Oι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα, μόλις στο 3', με το αυτογκόλ του Ίσχεργουντ. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε ήταν ανώτερη και «κλείδωσε» το τρίποντο με το γκολ του Μπάουμγκαρντνερ, έπειτα από ασίστ του Σλάγκερ.

Ματσάρα χωρίς νικητή

Γκλάντμπαχ και Κολωνία ήρθαν ισόπαλες με σκoρ 3-3, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και συγκινήσεις. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 7', με το τέρμα του Αλιντού. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 32', με σκόρερ τον Φρανκ Ονορά να κάνει το 1-1 πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο Αλιντού πέτυχε και δεύτερο γκολ στο ματς δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του Τίμο Σουλτς. Η Γκλάντμπαχ δεν τα παράτησε και έκανε την ανατροπή, με τα δύο τέρματα του Χακ σε διάστημα δύο λεπτών (71', 73'). Η Κολωνία ήταν αυτή ωστόσο που χαμογέλασε τελευταία, καθώς έφτασε στην ισοφάριση στο 79ο λεπτό με το γκολ του Ντάουνς, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 3-3.

Τρίτη σερί νίκη για την Άουγκσμπουργκ

Η Άουγκσμπουργκ επικράτησε εντός έδρας της Χαϊντενχάιμ με 1-0 και μείωσε τη διαφορά της στους πέντε βαθμούς από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε για την ομάδα του Γες Τόρουπ ο Γκουβέλεφ, στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι και η Άουγκσμπουργκ πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα