Γκλάντμπαχ - Κολωνία: Χάος πριν από το ντέρμπι του Ρήνου, η αστυνομία σταμάτησε «μακελειό» (vids)

Γκλάντμπαχ

bet365

Πανικός επικράτησε έξω από την «Borussia Park» το βράδυ της Παρασκευής, όταν οι οπαδοί της Κολωνίας εμφανίστηκαν στο γήπεδο της Γκλάντμπαχ με σκοπό να χαλάσουν τα κορεό των γηπεδούχων ενόψει του σημερινού ντέρμπι. Έγκαιρη παρέμβαση της αστυνομίας πριν ξεφύγει επικίνδυνα η κατάσταση.

Το ντέρμπι του Ρήνου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Bundesliga. Ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που τρέφουν... μίσος η μια για την άλλη, κάτι που αποδείχθηκε και το βράδυ της Παρασκευής. Οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ είχαν συγκεντρωθεί στην έδρα της ομάδας τους με σκοπό να ετοιμάσουν τα κορεό του ντέρμπι και τα πανό που θα σηκώσουν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι οργανωμένοι της Κολωνίας ωστόσο επιφύλασσαν... έκπληξη στους γηπεδούχους καθώς εμφανίστηκαν από το... πουθενά έξω από την «Borussia Park» με στόχο να μπουκάρουν μέσα στο γήπεδο και να χαλάσουν τα σχέδια των οπαδών της Γκλάντμπαχ! Η έγκαιρη παρέμβαση της αστυνομίας ωστόσο προέτρεψε τα σοβαρά επεισόδια.

Οι αρχές σταμάτησαν σε έγκαιρο χρόνο τους οπαδούς της Κολωνίας οι οποίοι δεν κατάφεραν να μπουν μέσα στο γήπεδο, πετώντας μερικά αντικείμενα από απόσταση χωρίς να προκαλέσουν κάποιον τραυματισμό ή κάποια υλική ζημιά.

Τα μέτρα αναμένεται να είναι δρακόντεια στην «Borussia Park» με τις αρχές να θέλουν να αποφύγουν κάθε είδους σύρραξης ανάμεσα στα δύο «στρατόπεδα» των ομάδων.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα