Τσάμπι Αλόνσο: Απαντά στις φήμες περί διαδοχής του Κλοπ στην Λίβερπουλ

Newsroom
Τσάμπι Αλόνσο

bet365

Ο Τσάμπι Αλόνσο απάντησε στα σενάρια που τον συνδέουν με τη Λίβερπουλ στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε την Παρασκευή (26/01) ότι αποχωρεί από τον πάγκο της Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Ο Γερμανός τεχνικός ο οποίος εντάχθηκε στους «Reds» το 2015, κέρδισε με τον σύλλογο ένα Champions League το 2019 προτού διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος της ομάδας μετά από 30 χρόνια την επόμενη χρονιά. Η αποχώρηση του Κλοπ προκάλεσε μεγάλο σοκ, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του επρόκειτο να λήξει το 2026.

Το πρώτο όνομα που σκέφτηκαν όλοι ως ιδανικό αντικαταστάτη του «Kloppo» είναι ο Τσάμπι Αλόνσο. Ωστόσο, ο Ισπανός ξεκαθάρισε σε συνέντευξη Τύπου ότι δεν σκέφτεται ακόμη το «επόμενο βήμα».

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτομαι αυτή την στιγμή το επόμενο βήμα. Σκέφτομαι πού βρίσκομαι τώρα και νομίζω ότι βρίσκομαι σε ένα υπέροχο μέρος που μου αρέσει. Είναι το σωστό μέρος, οπότε αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Δεν ξέρω για τον ρυθμό [της καριέρας μου]. Ο ρυθμός μου είναι αυτός που θα έχει η ομάδα μου το Σάββατο για να είμαι ειλικρινής, γιατί αυτό είναι που έχει πραγματικά σημασία. Θα είμαι χαρούμενος αν παίξουμε καλά και αξίζουμε να κερδίσουμε. Τι θα συμβεί στο μέλλον... Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει πραγματικά αυτή τη στιγμή».

Μετά από άμεση ερώτηση σχετικά με την Λίβερπουλ, πρόσθεσε: «Οι εικασίες είναι φυσιολογικές, η προσοχή μου είναι εδώ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν», ενώ παραδέχτηκε ότι είναι «μια μεγάλη έκπληξη για τη Λίβερπουλ (η αποχώρηση Κλοπ)».

Θυμίζουμε ότι η Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι πρώτη στη βαθμολογία της Bundesliga αυτή τη σεζόν ούσα μάλιστα αήττητη.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα