Ντάρμσταντ - Ντόρτμουντ 0-3: Επιστροφή στις νίκες για την Μπορούσια και στα... χαμόγελα για τον Σάντσο

Ιάσονας Θεριός
reus_sancho

bet365

Στην επιστροφή του στην Ντόρτμουντ, ο Τζέιντον Σάντσο θύμισε ξανά τον καλό του εαυτό και «σέρβιρε» για να κλειδώσει το 3-0 της Μπορούσια στην έδρα της Ντάρμσταντ, ανεβάζοντάς τη στην 5η θέση της Bundesliga.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, σαν να μην έφυγε ποτέ από το «σπίτι» του - όπως χαρακτήρισε πρόσφατα την Ντόρτμουντ. Ο Τζέιντον Σάντσο επέστρεψε στη δράση μετά το επεισοδιακό και σκληρό του «αντίο» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο... δεύτερο ντεμπούτο του με την Μπορούσια ανέλαβε κομβικό ρόλο. Με δική του ασίστ οι Βεστφαλοί καπάρωσαν το τρίποντο (3-0) στην έδρα της Ντάρμσταντ και ξεκίνησαν τη χρονιά με το δεξί, αφήνοντας πίσω τους τα τέσσερα σερί (!) ματς χωρίς νίκη και ανεβαίνοντας στην 5η θέση της Bundesliga, στο -3 από τη Λειψία.

Η ομάδα του Τέρζιτς έδειξε τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που συχνά της λείπουν και μπόρεσε να επιβάλει την ισχύ της από την πρώτη στιγμή. Εκτός αυτού δε, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους πραγματικά καλή στιγμή. Ο Μπινόε-Γκίτενς με όμορφη κάθετη βρήκε τον Μπραντ κι αυτός με μονοκόμματο τελείωμα από πλάγια θέση έκανε το 1-0.

Στο 42' ο Μάλεν έχασε καλή ευκαιρία για το 2-0, ενώ η Μπορούσια ανέβηκε επίπεδο με την είσοδο του Σάντσο στο ματς στο 50'. Στο 77' ο Άγγλος έκανε εξαιρετική κίνηση στην πλάτη της άμυνας και υποδέχθηκε την πάσα του Μάλεν, πριν δώσει έτοιμο γκολ στον αμαρκάριστο Ρόις στην καρδιά της περιοχής, με τον Γερμανό να μην αστοχεί και να «κλειδώνει» το τρίποντο.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε από κοντά ο Γιουσούφ Μουκοκό στις καθυστερήσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα