Σάντσο: Καταρχήν συμφωνία Γιουνάιτεντ - Ντόρτμουντ για τον δανεισμό του!

Νίκος Κικίδης
sancho_manchester_united

bet365

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ φαίνεται να έχουν καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία για τον δανεισμό του Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος προβάρει ξανά τα κιτρινόμαυρα μετά από 2,5 χρόνια.

Στην τελική ευθεία φαίνεται να βρίσκεται η διαδικασία επιστροφής του Τζέιντον Σάντσο στη Ντόρτμουντ! Ο Άγγλος επιθετικός παραμένει παροπλισμένος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους τελευταίους μήνες μετά την διαμάχη του με τον Έρικ Τεν Χαγκ, όμως οι μέρες απραξίας φαίνεται πως θα περάσουν στο παρελθόν.

Σύμφωνα άλλωστε με το «ESPN» οι Βεστφαλοί έχουν καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία με τους Κόκκινους Διάβολους για τον δανεισμό του νεαρού εξτρέμ, ο οποίος προβάρει ξανά τα Κιτρινόμαυρα έπειτα από 2,5 χρόνια.

Το ρεπορτάζ πάντως συμπληρώνει πως απομένουν μερικές λεπτομέρειες που εκκρεμούν προκειμένου το deal να «κλειδώσει» οριστικά, αν και σε αυτή τη φάση όλα δείχνουν πως ο Άγγλος θα ταξιδέψει μέσα στον Ιανουάριο για Γερμανία.

Κάπως έτσι οι Βεστφαλοί μπορούν να κάνουν ξανά δικό τους τον Σάντσο με ένα χαμηλού κόστους «ενοίκιο», ιδίως συγκριτικά με το ποσό των 85 εκατομμυρίων ευρώ που έβαλαν στα ταμεία τους πίσω στο 2021 όταν τον πούλησαν στη Γιουνάιτεντ.

Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του ωστόσο δεν του επέτρεψαν ποτέ να ριζώσει στο Μάντσεστερ και η κόντρα του με τον Έρικ Τεν Χαγκ αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις του με τον αγγλικό σύλλογο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα