Χάρι Κέιν: Ο δεύτερος πιο διάσημος επισκέπτης στο ξενοδοχείο του Μονάχου

Χάρι Κέιν: Ο δεύτερος πιο διάσημος επισκέπτης στο ξενοδοχείο του Μονάχου

Newsroom
Κέιν

bet365

Ο Χάρι Κέιν είναι μόνο ο δεύτερος πιο διάσημος επισκέπτης στο ξενοδοχείο του Μονάχου που έμεινε μετά τη μεταγραφή του από την Τότεναμ. Ποιος είναι ο πρώτος;

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο Χάρι Κέιν έκλεισε το κεφάλαιο: Τότεναμ και εντάχθηκε στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, σε μια συμφωνία αξίας 120 εκατομμυρίων ευρώ. Έκτοτε, ο Άγγλος επιθετικός έχει κάνει 22 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για τον βαυαρικό σύλλογο, σκοράροντας 25 και μοιράζοντας οκτώ ασίστ.

Όταν ο έμπειρος επιθετικός μετακόμισε για πρώτη φορά στη Γερμανία, αυτός και η οικογένειά του έμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Mandarin Oriental» στο Μόναχο, καταλαμβάνοντας ένα δωμάτιο που κοστίζει περίπου 3500 £ ανά διανυκτέρευση. Πρόσφατα, οι Kanes μετακόμισαν από το ξενοδοχείο σε μια έπαυλη που προηγουμένως ανήκε στον πρώην αμυντικό της Μπάγερν, Λούκας Ερναντές.

Για πολλούς ο Κέιν ήταν ο κορυφαίος επισκέπτης του ξενοδοχείου, ωστόσο -σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Sun- είναι ο δεύτερος πίσω από την αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ Β'. Ο γενικός διευθυντής του «Mandarin Oriental», Dominik Rainer, δήλωσε: «Ο Χάρι Κέιν ανήκει σίγουρα στους πέντε καλύτερους καλεσμένους μας. Ακριβώς πίσω από την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β'».

«Σίγουρα συνήθιζε να παραγγέλνει τυπικά αγγλικό μπέικον και ψημένα φασόλια για πρωινό, ξανά και ξανά. Τα βράδια έτρωγε κατά κανόνα σούσι και σασίμι. Συνήθως έτρωγε στο δωμάτιό του όταν ήταν μόνος του στο Μόναχο. Όταν όμως ερχόταν η οικογένειά του να τον επισκεφτεί, πήγαιναν πάντα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Οι Κέινς δεν κρατούσαν απόσταση. Αντίθετα, ήταν πολύ ανοιχτοί και προσιτοί. Ο Χάρι δεν έκανε ποτέ ειδικά αιτήματα. Ήταν ένας από τους πιο προσγειωμένους καλεσμένους που είχαμε ποτέ».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα