Bundesliga: Έχασε την ευκαιρία να... ανασάνει η Μάιντς, χεράκι-χεράκι Χάιντενχαϊμ και Μπόχουμ

Ιάσονας Θεριός
hoffenheim_mainz

bet365

Η Μάιντς προηγήθηκε και έχασε πέναλτι στην έδρα της Χόφενχαϊμ, απώλεσε την ευκαιρία να πάρει μια σημαντική νίκη και με το «Χ» (1-1) έμεινε στις... επικίνδυνες θέσεις της Bundesliga. Στο 0-0 «κόλλησαν» Χάιντενχαϊμ και Μπόχουμ.

Σπουδαία ευκαιρία για μια... πολύτιμη ανάσα έχασε η Μάιντς! Η ομάδα του Σιούερ έμεινε στο 1-1 με τη Χόφενχαϊμ εκτός έδρας και δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο που θα την ανέβαζε στη 14η θέση της Bundesliga. Έτσι, παρέμεινε 16η, με την αντίπαλό της να συνεχίζει 6η.

Ο Ρίχτερ άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό, δίνοντας στους φιλοξενούμενους το σημαντικό προβάδισμα. Ο Σκοφ όμως ισοφάρισε στο 49'. Στο 68' η Μάιντς κέρδισε πέναλτι, με τον Μπάουμαν ωστόσο να λέει «όχι» στον Μπάρκοκ και τη Μάιντς να βλέπει την ευκαιρία της για τη νίκη να... κάνει φτερά.

Νωρίτερα, Χάιντενχαϊμ και Μπόχουμ έμειναν «άσφαιρες» και στο 0-0 στην έδρα της πρώτης. Με τη λευκή ισοπαλία πάντως, αμφότερες προσέθεσαν έναν ακόμη, σημαντικό για τη μάχη της σωτηρίας, βαθμό στο σακούλι τους. Στην 13η θέση συνεχίζουν οι γηπεδούχοι, έναν βαθμό από κάτω τους οι φιλοξενούμενοι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα