Τα υπέρ και τα κατά μιας συμφωνίας της Μπάγερν με τον Σωκράτη - Οι Γερμανοί αναλύουν

Τα υπέρ και τα κατά μιας συμφωνίας της Μπάγερν με τον Σωκράτη - Οι Γερμανοί αναλύουν

Ανδρέας Σουλάι
SOKRATIS

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος περιμένει στη... γωνία μια κλήση από την Μπάγερν και οι Γερμανοί αναλύουν σε τι θα μπορούσε να βοηθήσει ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, αλλά και σε τι θα «έχανε» η ομάδα του Τούχελ με την παρουσία του στα μετόπισθεν των Βαυαρών.

«Ζεστό» εξακολουθεί να είναι το θέμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Μπάγερν. Οι Βαυαροί εξακολουθούν να εξετάζουν την περίπτωση του έμπειρου Έλληνα κεντρικού αμυντικού, ο οποίος παραμένει ελεύθερος στην αγορά μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό.

Ο 35χρονος στόπερ έριξε «άκυρο» στην Μπέτις όπως αποκάλυψαν οι Γερμανοί, καθώς περιμένει την κλήση της Μπάγερν, η οποία αναμένεται να αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς «καίγεται» για έναν κεντρικό αμυντικό, από τη στιγμή που ο Ουπαμεκανό βρίσκεται στα «πιτς».

Το γερμανικό «Sky»... διάβασε τον Σωκράτη και «έριξε» στο τραπέζι τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά μιας ενδεχόμενης συμφωνίας της Μπάγερν με τον Έλληνα αμυντικό.

Θετικά:

sokratis

Πρώτο και βασικό στοιχείο που φέρνουν οι Γερμανοί, είναι το γεγονός ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι αυτή τη στιγμή free agent, κάτι που σημαίνει ότι εάν οι Βαυαροί συμφωνήσουν μαζί του, τότε ο 35χρονος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Τόμας Τούχελ. Τα ηγετικά χαρακτηριστικά, αλλά και η εμπειρία που διαθέτει ο Έλληνας στόπερ, θα βοηθούσαν σε μεγάλο βαθμό την άμυνα της Μπάγερν η οποία χρειάζεται έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή στα μετόπισθεν.

Φυσικά, η συνεργασία που είχε με τον Τόμας Τούχελ στην Ντόρτμουντ, αποτελεί από μόνο του μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς ο Παπασταθόπουλος θα έχει τη δυνατότητα να μπει άμεσα στα πλάνα του Γερμανού προπονητή, χωρίς να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Αρνητικά:

sokratis

Υπάρχει ωστόσο και η άλλη όψη του νομίσματος. Είναι δεδομένο ότι ο Σωκράτης δεν διαθέτει όλο το «πακέτο» για να αγωνιστεί αυτή τη στιγμή στην Μπάγερν, καθώς σύμφωνα με τους Γερμανούς, η ομάδα του Τούχελ μπορεί να «χάσει» πολλά εάν ο Έλληνας στόπερ βρεθεί στο αρχικό σχήμα των Βαυαρών.

Αυτό που προβληματίζει τους Γερμανούς είναι το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του 35χρονου, ο οποίος έχει να αγωνιστεί εδώ και πολλούς μήνες και πιο συγκεκριμένα από τις 14 του Μάη. Από την άλλη, το «Sky» στέκεται και στην ποιότητα που έχει αυτή τη στιγμή ο Σωκράτης και στο κατά πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του Τούχελ ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, καθώς οι Βαυαροί θέλουν έναν στόπερ που θα έχει την ταχύτητα για να τρέξει μαζί με τον αντίπαλο επιθετικό, το οποίο πρόκειται για ένα στοιχείο που ο Παπασταθόπουλος το έχει «χάσει» τα τελευταία χρόνια.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα