Bundesliga: Μπήκαν με το... δεξί στη σεζόν Ουνιόν Βερολίνου και Άιντραχτ Φρανκφούρτης

union_berlin_win

bet365

Τα πρώτα τους τρίποντα στη νέα σεζόν της Bundesliga πήραν οι Ουνιόν Βερολίνου και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την πρώτη να διαλύει 4-1 τη Μάιντς και τη δεύτερη να «λυγίζει» 1-0 τη νεοφώτιστη Ντάρμσταντ.

Πρεμιέρα με νίκες για Ουνιόν και Άιντραχτ! Οι Βερολινέζοι σε ένα παιχνίδι με μπόλικο θέαμα επικράτησαν εμφατικά 4-1 της Μάιντς εντός έδρας, με απόλυτο προωταγωνιστή τον Κέβιν Μπέρενς.

Ο Γερμανός φορ «χτύπησε» στο 1ο και το 9ο λεπτό και έδωσε από νωρίς στιβαρό προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 63' οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν, αφού ο Αζόρκ αστόχησε από την άσπρη βούλα. Τη δουλειά ωστόσο έκανε ένα λεπτό μετά ο Κάκι με φοβερό βολέ.

Στο 70' ο Μπέρενς ολοκλήρωσε το χατ τρικ του και, αφού ο Αζόρκ δεν μπόρεσε εκ νέου (!) να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι στο 88', ο Πάντοβιτς στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Λίγο αργότερα, ποδαρικό μπόρεσε να κάνει και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία υπέταξε 1-0 τη νεοφώτιστη Ντάρμσταντ επίσης εντός έδρας. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ραντάλ Κόλο Μουανί, ο οποίος, παρά το γεγονός πως το μέλλον του βρίσκεται στον... αέρα, εξακολουθεί να είναι κομβικός για τους Αετούς.

Ο Γάλλος επιθετικός στο 40ο λεπτό βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και, μετά το γύρισμα του Μαξ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, χαρίζοντας τη νίκη στην Άιντραχτ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα