Βλαχοδήμος: Η Μπάγερν Μονάχου ρώτησε την Μπενφίκα για το status του

Βλαχοδήμος: Η Μπάγερν Μονάχου ρώτησε την Μπενφίκα για το status του

bet365

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα η Μπάγερν Μονάχου έκανε μία... νύξη στην Μπενφίκα για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Πέδρο Αλμέιδα ανέφερε σε μία ανάρτησή του στο Twitter ως αποκλειστική είδηση πως η Μπάγερν Μονάχου, που βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, επικοινώνησε με την Μπενφίκα για να μάθει λεπτομέρειες για το status του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Οι Βαυαροί αυτή τη στιγμή έχουν τον Μάνουελ Νόιερ τραυματία και για συμπληρωματικό κίπερ τον Σβεν Ούλριχ, όμως ψάχνουν έναν ακόμη κίπερ για ρόλο ημιβασικού, μέχρι τουλάχιστον να επιστρέψει ο 37χρονος αρχηγός της ομάδας.

Ο 29χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2027, αφού ανανέωσε μόλις τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας φτάσει πλέον τα πέντε χρόνια στο κλαμπ της Λισαβόνας.

Την περασμένη σεζόν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποίησε 54 συμμετοχές διατηρώντας 28 φορές ανέπαφη την εστία του και αγωνιζόμενος συνολικά για 4.888 λεπτά.

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα στα ραντάρ της Μπάγερν βρέθηκε και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα