Λάινερ: Διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες ο παίκτης της Γκλάντμπαχ

Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Λάινερ

bet365

Ο 32χρονος μπακ της Γκλάντμπαχ, Στέφαν Λάινερ, διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες και θα μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος, ώστε να αφοσιωθεί στη θεραπεία του.

Σοκ προκάλεσε στις τάξεις της Γκλάντμπαχ και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου η είδηση πως ο Στέφαν Λάινερ διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες και θα μείνει επ' αόριστον εκτός δράσης.

Το λέμφωμα εντοπίστηκε στις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο 32χρονος διεθνής Αυστριακός μπακ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας και όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος, ο παίκτης θα απουσιάσει για αρκετούς μήνες προκειμένου να αφοσιωθεί στη θεραπεία του.

Τα καλά νέα σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση είναι πως ο καρκίνος εντοπίστηκε πολύ νωρίς και μπορεί να αντιμετωπιστεί πλήρως, με τους γιατρούς να δίνουν υψηλές πιθανότητες πως ο Λάινερ θα αποθεραπευτεί πλήρως και θα επιστρέψει κανονικά στις καθημερινές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής στην ενεργό δράση.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι ο Στίβι θα λάβει την καλύτερη δυνατή θεραπεία και ευχόμαστε σε αυτόν και στην οικογένειά του πολλή δύναμη και αισιοδοξία στον αγώνα ενάντια σε αυτή την ασθένεια», δήλωσε ο Ρόλαντ Βίρκους, αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα