Μπάγερν Μονάχου μεταγραφές: Το διπλό Plan B αν «στραβώσει» του Κέιν

kane_ashley_young

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου πιέζει την Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν αλλά παράλληλα έχει εντοπίσει και τους δύο υποψήφιους στόχους για τους οποίους θα κινηθεί στις μεταγραφές αν «ναυαγήσει» το deal.

Ο Χάρι Κέιν είναι ο διακαής πόθος της Μπάγερν στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και οι Βαυαροί βλέποντας τον παίκτη θετικό στην προοπτική του Μονάχου και της Bundesliga, πιέζουν την Τότεναμ για την αγορά του.

Την ίδια ώρα, όμως, οι Σπερς παραμένουν ανένδοτοι και οδηγούν τις διαπραγματεύσεις σε αδιέξοδο ζητώντας σχεδόν τα διπλάσια (140 εκατ. ευρώ τη στιγμή που η Μπάγερν προσφέρει 80), ενώ παράλληλα υπόσχονται και διπλάσιες απολαβές στον αρχηγό τους αν αποφασίσει να μείνει στο κλαμπ.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν είναι ακόμα διατεθειμένη να καταθέσει τα όπλα, αλλά ούτε και να χάσει όλο το καλοκαίρι της για τον 30χρονο στράικερ, τον οποίο στη χειρότερη θα μπορεί να αποκτήσει του χρόνου ως ελεύθερο. Γι' αυτό και έχει ήδη σχεδιάσει το Plan B για την τρέχουσα σεζόν, το οποίο σύμφωνα με την «Bild» περιλαμβάνει δύο ποδοσφαιριστές: τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και τον Χούλιαν Άλβαρες!

Όπως αναφέρει το γερμανικό Μέσο, η Μπάγερν έχει καταλήξει στον φορ της Γιουβέντους και τον Αργεντίνο παγκόσμιο πρωταθλητή και κάτοχο του Champions League ως τους δύο επικρατέστερους να ηγηθούν της γραμμής κρούσης αν το σίριαλ του Χάρι Κέιν ολοκληρωθεί άδοξα. Συγκεκριμένα, οι Βαυαροί ενδιαφέρονται για τον δανεισμό ενός τοπ-κλας επιθετικού και η περίπτωση του Άλβαρες είναι η πιο ελκυστική, καθώς ο παίκτης βρίσκεται στη «σκιά» του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι και θα μπορούσε να δελεαστεί με την προοπτική ενός μονοετούς δανεισμού στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Ανάλογη περίπτωση και του Βλάχοβιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους ως το 2026 αλλά «παίζει» για πολλά κορυφαία κλαμπ με την προοπτική του δανεισμού (Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα