Μπάγερν: Ο Ερναντές ενημέρωσε πως θέλει να φύγει, περιμένει στη... γωνία η Παρί

Νίκος Κικίδης
Μπάγερν: Ο Ερναντές ενημέρωσε πως θέλει να φύγει, περιμένει στη... γωνία η Παρί

bet365

Τις τάσεις φυγής του από τη Μπάγερν Μονάχου επικοινώνησε ο Λούκας Ερναντές στη διοίκηση των Βαυαρών, τη στιγμή που στη Γαλλία γίνεται λόγος για συμφωνία του 27χρονου με την Παρί.

«Φευγάτος» από την Μπάγερν Μονάχου δείχνει ο Λούκας Ερναντές! Ο Γάλλος αμυντικός φέρεται εδώ και αρκετό διάστημα να θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με το «Sky Sports Germany» είναι πλέον έτοιμος να αποχωρήσει από τη Βαυαρία.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, ο 27χρονος ενημέρωσε τους ανθρώπους της Μπάγερν στην τελευταία τους συνάντηση πως επιθυμεί να φύγει το καλοκαίρι από το κλαμπ, την ίδια στιγμή που στη Γαλλία θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του με τους Παριζιάνους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι Βαυαροί δεν θα ανάψουν το πράσινο φως για την αποχώρησή του αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά, με το γερμανικό κλαμπ να ζητά ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα