Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ 5-2: «Απάντησε» στην Μπάγερν και έμεινε ζωντανή για τον τίτλο!

dortmund_celebrations

bet365

Η Ντόρτμουντ πήρε εντυπωσιακή νίκη 5-2 απέναντι στην Γκλάντμπαχ και συνεχίζει να κυνηγά την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, περιμένοντας καρτερικά ένα στραβοπάτημα των Βαυαρών για να στεφθεί η ίδια πρωταθλήτρια.

Πριν λίγες ώρες, η Μπάγερν Μονάχου «κέρασε» εξάρα τη Σάλκε, αλλά η Ντόρτμουντ της... απάντησε, διαλύοντας με 5-2 την Γκλάντμπαχ εντός έδρας. Έτσι οι Βεστφαλοί μείωσαν εκ νέου την απόστασή τους από τους πρωτοπόρους Βαυαρούς στον έναν βαθμό και πλέον εναποθέτουν τις ελπίδες τους για τον τίτλο - εφόσον οι ίδιοι κάνουν το 2x2 - στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι της ομάδας του Τούχελ απέναντι στη Λειψία (20/05).

Η ομάδα του Τέρζιτς έδειξε από νωρίς τα... δόντια της στην έτερη Μπορούσια και με τη συμπλήρσωη των πρώτων 20 λεπτών βρέθηκε να έχει προβάδισμα τριών τερμάτων. Ο Μάλεν άνοιξε το σκορ στο 5' και το δίλεπτο «χτύπημα» των Μπέλινγκχαμ και Αλέ (18', 20') έδωσε επιπλέον αέρα στους γηπεδούχους.

Ο Ιβοριανός στράικερ διπλασίασε τα τέρματά του στο 32ο λεπτό, κάνοντας το 4-0 με ωραίο τελείωμα. Η Ντόρτμουντ έχασε ευκαιρίες με τον Μάλεν και τον Μπέλινγκχαμ και η Γκλάντμπαχ επιχείρησε να μπει εκ νέου στο ματς. Στο 75' ο Μπενσεμπαϊνί μείωσε από την άσπρη βούλα και δέκα λεπτά αργότερα ο Στιντλ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 4-2.

Τον τελευταίο λόγο ωστόσο είχε η Ντόρτμουντ αφού ο Ρέινα στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ από κοντά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα