Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερν 1-2: Καθάρισε στο β΄μέρος και ξέφυγε στο +4 από Ντόρτμουντ!

Η νίκη της Μπάγερν επί της Βέρντερ Βρέμης

bet365

Ένα βήμα πιο κοντά προς τον τίτλο βρέθηκε η Μπάγερν, η οποία λύγισε στο β΄μέρος τη Βέρντερ Βρέμης με 2-1 και ξέφυγε προσωρινά στο +4 από την πιεσμένη πλέον Ντόρτμουντ.

Με βηματισμό σταθερό η Μπάγερν πλησιάζει όλο και περισσότερο προς τον τίτλο! Θύμα της αυτή τη φορά η Βέρντερ Βρέμης, με τους Βαυαρούς να καθαρίζουν την υπόθεση νίκη μέσα σε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο στο β΄μέρος και να σφραγίζουν το τρίποντο (2-1), μεταφέροντας πλέον την πίεση στη Ντόρτμουντ που απέχει προσωρινά τέσσερις βαθμούς από την κορυφή.

Αφού σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο με μοναδική καθαρή ευκαιρία την προσπάθεια του Παβάρ στο 21΄που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος κίπερ, η Μπάγερν προοδευτικά ανέβασε μηχανές και επιβραβεύτηκε με δυο γκολ μέσα σε μερικά λεπτά. Αφού πρώτα προειδοποίησαν στο 56΄ με άστοχο σουτ του Μανέ, οι Βαυαροί βρήκαν το πρώτο γκολ πέντε λεπτά αργότερα με όμορφο τελείωμα του Γκνάμπρι.

Στο 72΄ήταν η σειρά του Σανέ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα όταν ο Μαζράουι τον βρήκε με άριστη πάσα στην περιοχή, προτού ο Γερμανός εκτελέσει άψογα για ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 στο 87΄με τον Σμιντ, όμως ο χρόνος αποδείχθηκε εχθρός τους με μια πιθανή ισοφάριση να μην καταφθάνει ποτέ...

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Ζόμερ, Μαζράουι, Παβάρ, Ντε Λιχτ, Κανσέλο, Κίμιχ, Χράφενμπερχ (64΄Μίλερ), Κομάν (64΄Σανέ), Μουσιάλα, Γκνάμπρι, Μανέ (87΄Σαρ)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα