Κόλο Μουανί: «Μάχη» μεταξύ Μπάγερν και Γιουνάιτεντ για τον Γάλλο φορ

Κόλο Μουανί: «Μάχη» μεταξύ Μπάγερν και Γιουνάιτεντ για τον Γάλλο φορ

bet365

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου διεκδικούν την «αποκάλυψη» της Άιντραχτ, Κόλο Μουανί, με τους Κόκκινους Διάβολους μάλιστα να πιέζουν περισσότερο για την απόκτησή του.

Οι εμφανίσεις του Ράνταλ Κόλο Μουανί στο γερμανικό πρωτάθλημα καθώς και στο περασμένο Μουντιάλ έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών κορυφαίων συλλόγων, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν να έχουν δείξει ζεστό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports Germany», οι δυο σύλλογοι έχουν «κλειδώσει κέρατα» για χάρη του Γάλλου φορ, ο οποίος τη φετινή περίοδο μετράει 20 γκολ και 14 ασίστ με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στο ρεπορτάζ μάλιστα συμπληρώνεται πως στο Μάντσεστερ πιέζουν περισσότερο για τη μεταγραφή, αν και φαίνεται πως ένα εν δυνάμει deal μπορεί να τους αναγκάσει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη με τους Γερμανούς να αξιώνουν ένα ποσό λίγο χαμηλότερο των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Προς το παρόν πάντως ο Κόλο Μουανί δεν έχει δώσει τα χέρια με καμία πλευρά και κρατά τα χαρτιά του κλειστά για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα