Μπόχουμ - Ντόρτμουντ 1-1: Νέο «δώρο» στη Μπάγερν...

Νίκος Κικίδης
Νέα γκέλα για τη Ντόρτμουντ

bet365

«Πασάρει» στη Μπάγερν το πρωτάθλημα! Η Ντόρτμουντ δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στη Μπόχουμ, έμεινε στο 1-1 κι έδωσε την ευκαιρία στους Βαυαρούς να επιστρέψουν με νίκη στην κορυφή.

Χάνει το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια της... Μετά την αυτοχειρία κόντρα στη Στουτγκάρδη, η Ντόρτμουντ πέταξε ξανά βαθμούς απέναντι σε αντίπαλο που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Μπόχουμ των Ελλήνων κι άφησε ανοιχτό το δρόμο για τη Μπάγερν να «πετάξει» ξανά στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 5΄ με τον Λοσίγια, προτού οι Βεστφαλοί ισοφαρίσουν δυο λεπτά αργότερα με τον Καρίμ Αντιεγιέμι. Παρά την γρήγορη απάντηση ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βρουν ποτέ το νικητήριο γκολ πέφτοντας πάνω σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ, αλλά και στο... VAR.

Στο 90+2 άλλωστε ο Χούμελς βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ με το 1-1 να παραμένει έως το τέλος. Σε ό,τι αφορά τους Έλληνες της Μπόχουμ, ο Σταφυλίδης πέρασε αλλαγή στο 85΄, τη στιγμή που ο Λαμπρόπουλος έμεινε στον πάγκο.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα