Ουνιόν Βερολίνου - Μπόχουμ 1-1: «Χρυσός» βαθμός για την ομάδα του Σταφυλίδη και του Λαμπρόπουλου

Ιάσονας Θεριός
Ουνιόν Βερολίνου - Μπόχουμ 1-1: «Χρυσός» βαθμός για την ομάδα του Σταφυλίδη και του Λαμπρόπουλου

bet365

Η Μπόχουμ ταξίδεψε στο Βερολίνο και απέσπασε την ισοπαλία από την Ουνιόν, αυξάνοντας τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη στους τρεις βαθμούς. Εκτός λόγω τραυματισμού ο Σταφυλίδης, στον πάγκο ο Λαμπρόπουλος.

Σπουδαίο αποτέλεσμα για την Μπόχουμ των Ελλήνων! Μπορεί ο Κώστας Σταφυλίδης να έμεινε εκτός αποστολής εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος να παρέμεινε στον πάγκο, η ομάδα τους ωστόσο, πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 από την Ουνιόν Βερολίνου και πλέον βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη της Bundesliga. Στην 3η θέση παραμένουν οι πρωτευουσιάνοι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους χάρη στη φοβερή εκτέλεση φάουλ του Γιόζιπ Γιουράνοβιτς, όμως νωρίς στις αρχές του δεύτερου οι φιλοξενούμενοι βρήκαν απάντηση. Στο 55’ ο Στόγκερ ευστόχησε σε πέναλτι και με τις δύο ομάδες να μη βρίσκουν κάτι παραπάνω στον εναπομείναντα χρόνο, η Μπόχουμ πήρε τον βαθμό. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκε από το 61ο λεπτό η Ουνιόν εξαιτίας της αποβολής του Στίλερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα