Τούχελ: Πρώτη προπόνηση στην Μπάγερν, η ομιλία στους παίκτες και η... φιλική κλωτσιά στον Σανέ (vid)

Τούχελ: Πρώτη προπόνηση στην Μπάγερν, η ομιλία στους παίκτες και η... φιλική κλωτσιά στον Σανέ (vid)

Ο Τούχελ έπιασε δουλειά στην Μπάγερν

bet365

Ο Τόμας Τούχελ φόρεσε το αθλητικό του μπουφάν με το έμβλημα της Μπάγερν και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους παίκτες του, δείχνοντας αρκετά ευδιάθετος και χαλαρός.

Η εποχή Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου είναι γεγονός και το πρωί της Τρίτης (28/3) οι παίκτες των Βαυαρών είχαν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού.

Ο πρώην coach της Τσέλσι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν, «Säbener Straße», έβγαλε την πρώτη ομιλία του προς τους παίκτες και έπιασε δουλειά με όσους έμειναν πίσω στο Μόναχο στη διάρκεια του παραθύρου των εθνικών ομάδων, όπως και με τον Ζοάο Κανσέλο που επέστρεψε πρώτος από τις υποχρέωσεις του με την εθνική Πορτογαλίας. Πριν

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσαν οι Βαυαροί, ο Τούχελ έδειξε αρκετά ευδιάθετος και έκανε αρκετά πειράγματα στους παίκτες του, δίνοντας μεταξύ άλλων μια... φιλική κλωτσιά στον Λερόι Σανέ πριν ξεκινήσει το τρέξιμο. Με τον Γερμανό εξτρέμ είχε και ένα εντατικό τετ-α-τετ τακτικής την ώρα της προπόνησης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα