Φράιμπουργκ - Μπόχουμ 1-0: Παραμένει στο μηδέν η ομάδα των Σταφυλίδη και Λαμπρόπουλου

Newsroom
Φράιμπουργκ - Μπόχουμ 1-0: Παραμένει στο μηδέν η ομάδα των Σταφυλίδη και Λαμπρόπουλου

bet365

Η Μπόχουμ μετά το τέταρτο ματς της στη Bundesliga παραμένει χωρίς βαθμό, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της επερχόμενης ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού, Φράιμπουργκ. Βασικός ο Κώστας Σταφυλίδης, έμεινε στον πάγκο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Tην τρίτη της νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές της Bundesliga πανηγύρισε η Φράιμπουργκ καθώς επικράτησε με 1-0 στην έδρα της τη Μπόχουμ. Η επερχόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League έπιασε τη Μπάγερν Μονάχου στην πρώτη θέση, με τους Βαυαρούς να έχουν ματς λιγότερο. Για τους φιλοξενούμενους ο Κώστας Σταφυλίδης ξεκίνησε βασικός και έπαιξε για 53 λεπτά, ενώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έμεινε στον πάγκο.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και προηγήθηκαν στο 48' όταν ο τερματοφύλακας Ρίμαν ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σάλαϊ, ο Βιτσέντζο Γκρίφο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και νικήθηκε σε πρώτο χρόνο από τον Ρίμαν, όμως ο Ιταλός εξτρέμ πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0 με το τρίτο του γκολ σε τέσσερα ματς. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρια με τους Γκρέγκοριτς (73’) και Πέντερσεν (81’). Η Μπόχουμ μετά από τέσσερις αγωνιστικές παραμένει χωρίς βαθμό.

Φράιμπουργκ (4-2-3-1): Φλέκεν - Σιντιλία, Γκίντερ, Λίενχαρτ, Γκοούντερ - Κέιτελ (84' Βάγκνερ), Χόφλερ - Σάλαϊ (87' Γκούλντερ), Ντον (74' Γου Γεόνγκ), Γκρίφο (74' Βάισχάουφ) - Γκρέγκοριτς (74' Πέτερσεν)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα