Μπάγερν Μονάχου: Ο πρόεδρος των Βαυαρών άσκησε σκληρή κριτική στον Λεβαντόφσκι κι επέμεινε «Έχει συμβόλαιο ως το 2023»

Μπάγερν Μονάχου: Ο πρόεδρος των Βαυαρών άσκησε σκληρή κριτική στον Λεβαντόφσκι κι επέμεινε «Έχει συμβόλαιο ως το 2023»

Newsroom
Μπάγερν Μονάχου: Ο πρόεδρος των Βαυαρών άσκησε σκληρή κριτική στον Λεβαντόφσκι κι επέμεινε «Έχει συμβόλαιο ως το 2023»

bet365

Η σχέση του παίκτη με τον σύλλογο είναι τεταμένη, με τον Χέρμπερτ Χάινερ να ασκεί κριτική για τη δημόσια δήλωση του Πολωνού και να επιμένει ότι θα τον αναγκάσουν να εκπληρώσει το συμβόλαιό του.

«Η ιστορία μου στην Μπάγερν τελείωσε. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία. Η μεταγραφή είναι η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές. Ελπίζω να μην με κρατήσουν μόνο και μόνο επειδή "μπορούν"», ήταν η δήλωση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της Εθνικής Πολωνίας καθιστώντας ακόμα μια φορά σαφή την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς.

Από πλευράς Βαυαρών, ο Χέρμπερτ Χάινερ, πρόεδρος του συλλόγου, επέμεινε αυτό το Σάββατο στη Bild ότι ο Πολωνός επιθετικός θα εκπληρώσει το συμβόλαιό του ακόμα κι αν δεν το θέλει και επέκρινε τους τρόπους του σχετικά με τη δήλωσή του στη Συνέντευξη Τύπου της εθνικής του ομάδας.

«Είμαι λίγο έκπληκτος που ο Ρόμπερτ επέλεξε αυτόν τον τρόπο δημόσιας επικοινωνίας. Δεν θα το έκανα στη θέση του. Είναι στην Μπάγερν για πολύ καιρό, κέρδισε πολλούς τίτλους και έγινε δύο φορές ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Πάντα λέγαμε ότι ο Λεβαντόφσκι έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023 και το συμβόλαιο είναι συμβόλαιο! Πού πάμε αν ένας παίκτης μπορεί να τελειώσει το συμβόλαιό του ενώ εμείς ως σύλλογος πρέπει να τον πληρώσουμε μέχρι την τελευταία μέρα; Αυτό είναι άδικο. Τα πράγματα δεν μπορούν να είναι έτσι. Αυτός και ο μάνατζέρ του ξέρουν πώς λειτουργεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο», τόνισε.

«Νομίζω ότι ξέρει πολύ καλά τι έχει στη Μπάγερν, έναν σύλλογο που αντιμετωπίζει τους παίκτες του πολύ καλά και κάνει ό,τι είναι δυνατό για να τους κάνει να αποδίδουν όσο το δυνατόν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Οφείλω λοιπόν να πω ότι η εκτίμησή του δεν πρέπει να' ναι ενός ανθρώπου που έχει περάσει μια μέρα εδώ», πρόσθεσε.

Μάλιστα όταν ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο να μην παίξει ο Πολωνός, θυμωμένος που αναγκάστηκε να μείνει, απάντησε: «Δεν με ανησυχεί αυτό. Ο Ρόμπερτ είναι επαγγελματίας, θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Ευτυχώς, δεν έχουμε οικονομική ανάγκη. Θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες και ο Ρόμπερτ είναι ένας από τους καλύτερους. Οπότε είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα παίξει για εμάς την επόμενη σεζόν»

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα