Λεβαντόφσκι: Σε ανοιχτή γραμμή με την Μπαρτσελόνα ο Πολωνός, ψάχνει για αντικαταστάτη η Μπάγερν

Λεβαντόφσκι: Σε ανοιχτή γραμμή με την Μπαρτσελόνα ο Πολωνός, ψάχνει για αντικαταστάτη η Μπάγερν

bet365

Επιθυμία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι να αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, με την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα.

Δεν είναι κρυφό ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι διακαής πόθος του Τσάβι για την κορυφή της επίθεσης στην Μπαρτσελόνα. Οπως και ο Πολωνός επιθυμεί εδώ κι αρκετό διάστημα έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Μπάγερν, ώστε να ντυθεί «μπλαουγκράνα».

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει πρώτα η Μπάγερν Μονάχου να βρει τον αντικαταστάτη του έμπειρο στράικερ, αφού δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα τη γνώμη του «Λέβα». Μάλιστα, ο 33χρονος Πολωνός επιθετικός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Μπαρτσελόνα και περιμένει το «πράσινο» φως από τους Βαυαρούς για να μπει στο τελικό στάδιο η μεταγραφή του.

Οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 40 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να πείσουν την Μπάγερν Μονάχου και στο τέλος ο Λεβαντόφσκι να γίνει κάτοικος «Καμπ Νόου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα