Γερμανία-Κυπελλούχος με την U19 της Στουτγκάρδης ο Καστανάρας

Γερμανία-Κυπελλούχος με την U19 της Στουτγκάρδης ο Καστανάρας

Γερμανία-Κυπελλούχος με την U19 της Στουτγκάρδης ο Καστανάρας

bet365

Ο Έλληνας διεθνής πέτυχε το τρίτο γκολ στη νίκη 3-1 επί της Ντόρτμουντ στον τελικό

Ο Θωμάς Καστανάρας ολοκλήρωσε τη διαδρομή του στα τμήματα υποδομών, ως ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος της κατηγορίας U19. Ο Έλληνας στράικερ της Στουτγκάρδης κατέκτησε το κύπελλο Νέων Γερμανίας, καθώς στον τελικό η ομάδα του επικράτησε 3-1 της Ντόρτμουντ, με τον ίδιο να πετυχαίνει το τρίτο γκολ στο 86΄. Οι Λέον Ράιχαρντ (24΄) και Νάθαν Βίνκλερ (28΄) σημείωσαν τα άλλα δύο τέρματα των νικητών, ενώ για τη Μπορούσια σκόραρε ο Γιούλιαν Ράικοφ στο 43΄. Ο τελικός έγινε χθες (20/5) στο «Καρλ Λίεμπκνεχτ» του Πότσνταμ και καθυστέρησε να ξεκινήσει περίπου μία ώρα, λόγω σφοδρής κακοκαιρίας.


Ήταν ακόμα ένα δείγμα γραφής από τον 19χρονο Καστανάρα που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και μοιάζει έτοιμος να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα.


Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 31 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ανάμεσα και στους τρεις ομίλους U19 και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, με 26 γκολ σε 20 αγώνες. Στο κύπελλο ήταν δεύτερος με 4 γκολ σε 5 αγώνες, πίσω από τον Άγγλο Μπράντλεϊ Φινκ της Ντόρτμουντ (5 γκολ). Ο Καστανάρας σκόραρε επίσης μία φορά και σε επίπεδο ανδρών με την Β΄ ομάδα της Στουτγκάρδης στο πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας στις 16 Απριλίου, με αντίπαλο την FSV Φρανκφούρτης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα