Χέρτα: Εξαγριωμένοι οι οπαδοί της, απαίτησαν από τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες!

Newsroom
Χέρτα: Εξαγριωμένοι οι οπαδοί της, απαίτησαν από τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες!

bet365

Οργή επικράτησε στις τάξεις των οπαδών της Χέρτα μετά τη συντριβή της ομάδας τους στο τοπικό ντέρμπι από την Ουνιόν, με πολλούς εξ αυτών να ζητούν από τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες τους!

Οι οπαδοί της Χέρτα φαίνεται πως δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τη συντριβή της ομάδας του στο ντέρμπι του Βερολίνου από την Ουνιόν.

Το βαρύ 4-1 άλλωστε σε συνδυασμό με το... σπρώξιμο που δέχτηκαν από την αιώνια αντίπαλο προς τον υποβιβασμό ήταν πολύ δύσκολο να γίνει αποδεκτό από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι αποφάσισαν να βγάλουν την οργή τους πάνω στους παίκτες!

Συγκεκριμένα μερίδα οπαδών απαίτησαν από τους ποδοσφαιριστές της Χέρτα να βγάλουν τις φανέλες τους μετά την τρίτη σερί ήττα στο τοπικό ντέρμπι, με τους περισσότερους εξ αυτών να... υπακούν στις «προσταγές».

«Μας ζήτησαν να το κάνουμε και από σεβασμό το αποδεχτήκαμε. Δίνουν τα πάντα για μας και εμείς τους απογοητεύσαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά για το περιστατικό ο τερματοφύλακας της Χέρτα, Μαρσέλ Λότκα, ενώ από την πλευρά του ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Φρέντι Μπόμπιτς, εξέφρασε την αντίθεσή του.

«Εγώ δεν θα έβγαζα τη φανέλα μου. Τη φοράς με περηφάνια! Καταλαβαίνω την αγανάκτηση του κόσμου, αλλά δεν πρέπει να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα και να βυθιζόμαστε σε εσωστρέφεια» ήταν τα λόγια του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα