Χέρτα - Ουνιόν 1-4: Αφεντικό στο Βερολίνο... (vid)

Νίκος Κικίδης
Χέρτα - Ουνιόν 1-4: Αφεντικό στο Βερολίνο... (vid)

bet365

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά! Η Ουνιόν έδειξε ποιος κάνει πραγματικά κουμάντο στο Βερολίνο και με το εντυπωσιακό 4-1 «βύθισε» τη Χέρτα στη βαθμολογία, συνεχίζοντας να φλερτάρει με την ευρωπαϊκή έξοδο.

Βαθμοί, πρεστίζ και τα σκήπτρα της πόλης. Η Ουνιόν τα πήρε όλα στο ντέρμπι του Βερολίνου με τεσσάρα απέναντι στη Χέρτα (1-4), συνέχισε να πιέζει ακάθεκτη για την έξοδό της στην Ευρώπη και παράλληλα έστειλε τη μεγάλη της αντίπαλο ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Υπό την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί στις εξέδρες, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31΄με τον Χαραγκούτσι, όμως το αυτογκόλ του Μπάουμγκαρτλ στις αρχές του δευτέρου μέρους επανέφερε την ισορροπία (1-1). Μια ισορροπία ωστόσο που αποδείχθηκε ετοιμόρροπη. Και γι΄αυτό φρόντισε η Ουνιόν, η οποία ανέβασε απότομα στροφές και με τρία «χτυπήματα» στην επανάληψη μετέτρεψε ένα παραδοσιακό ντέρμπι στο πιο χαρμόσυνο πάρτι.

Αρχικά ο Πρόμελ στο 52΄έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους, με τον Μπέκερ στο 74΄να σφραγίζει το τρίποντο. Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Μίτσελ στο 85΄, με την Ουνιόν να κρατά δέσμια τη μεγάλη της αντίπαλο στα... τάρταρα της Bundesliga (17η) και παράλληλα να πιάνει τη Χόφενχαίμ στην 6η θέση της βαθμολογίας.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα