Νικήτρια η Αρμίνια στην... ελληνική μάχη, βλέπει Ευρώπη η Μάιντζ

Newsroom
Νικήτρια η Αρμίνια στην... ελληνική μάχη, βλέπει Ευρώπη η Μάιντζ

bet365

Επιτέλους τρίποντο για την Αρμίνια Μπίλεφελντ που επικράτησε 2-0 της Μπόχουμ και αναδείχθηκε νικήτρια στη μάχη των... Ελλήνων. «Τεσσάρα»... Ευρώπης η Μάιντζ, συνεχίζεται ο κατήφορος για Βόλφσμπουργκ.

Βασιλειάδης - Καπίνο εναντίον Λαμπρόπουλου - Σταφυλίδη ή με άλλα λόγια... Αρμίνια Μπίλεφελντ εναντίον Μπόχουμ. Στον «ελληνικό εμφύλιο» οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν 2-0 και να πάρουν πολύτιμο τρίποντο που τους δίνει ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Από την ελληνική παροικία πάντως μόνο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είχε την... τιμή να βρεθεί στο βασικό σχήμα, με τον Κώστα Σταφυλίδη να περνάει αλλαγή για τη Μπόχουμ στις αρχές του δευτέρου μέρους (46΄) για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τα ηνία του αγώνα. Παρόλα αυτά εκείνη που τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ ήταν η Αρμίνια, η οποία στο 51΄πήρε το προβάδισμα με τον Οκουγκάβα, ενώ στο 69΄ο Βίμερ σφράγισε το τρίποντο για τους γηπεδούχους που εξακολουθούν πάντως να παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη.

Βλέπει Ευρώπη με «τεσσάρα» η Μάιντζ

Σε βραδινό περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση απέναντι στη Χέρτα η Μάιντζ, η οποία επικράτησε 4-0 και σκαρφάλωσε στην 6η θέση της Bundesliga. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Λι-Τζε-Σουνγκ στο 19΄με τον Χακ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 (41΄) λίγο πριν από το ημίχρονο. Δυο ακόμη τέρματα από τους Βίντμερ (49΄) και Μποέτιους (79΄) στο δεύτερο μέρος υπέγραψαν την εμφατική νίκη της Μάιντζ που άφησε πίσω την ήττα από τη Μπάγερν και συνέχισε την πίεση για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στην ευρωπαϊκή έξοδο.

Ανατροπή στο 89΄η Κολωνία, ούτε τώρα η Βόλφσμπουργκ

Τέλος δεν έχει η κατηφόρα για τη Βόλφσμπουργκ, η οποία ηττήθηκε 3-2 από την Κολωνία και έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί. Παρά το γεγονός πως οι Λύκοι προηγήθηκαν δυο φορές με τους Ενμέτσα (8΄) και Βέγκορστ (51΄) οι φιλοξενούμενοι είχαν απάντηση σε αμφότερες περιπτώσεις (34΄Μοντέστε, 73΄Ουτ) και στο φινάλε ολοκλήρωσαν την ολική ανατροπή. Ένα λεπτό από την ολοκλήρωση των 90΄,ο Μοντέστε χάρισε το τρίποντο στα Κριάρια με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και σηματοδότησε την τέταρτη διαδοχική ήττα για το σύνολο του Κόχφελντ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα