Άιντραχτ - Ουνιόν 2-1: Λύτρωση στο 90+5' και πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα! (vid)

Άιντραχτ - Ουνιόν 2-1: Λύτρωση στο 90+5' και πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα! (vid)

bet365

Έσπασε το «ρόδι» και πήρε το πρώτο φετινό τρίποντο στη Φρανκφούρτη η Άιντραχτ (2-1), λυγίζοντας την Ουνιόν Βερολίνου με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα από τον Εντικά! Ανάσα και 3Χ3 για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League.

Η αντεπίθεση των Αετών συνεχίζεται δυναμικά και με «προίκα» την πρώτη εντός έδρας νίκη που... άργησε. Μετά από τρεις μήνες στη σεζόν, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα μέσα στο σπίτι της και χρειάστηκε ένα γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων για να το πετύχει. Με ήρωα τον Εντικά από την καλοζυγισμένη σέντρα του σπεσιαλίστα Κόστιτς, η πρωτοπόρος στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Europa League λυτρώθηκε και αύξησε το σερί της στις τρεις νίκες, παίρνοντας ξανά την ανιούσα για να επιστρέψει στο κόλπο της Ευρώπης.

Ο Σόου ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά στο πρώτο μέρος το σύνολο του Όλιβερ Γκλάσνερ (22'), αλλά οι Βερολινέζοι απάντησαν στο 62' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κρούζε. Τη λύση, όμως, τη βρήκε η Άιντραχτ έστω και με «buzzer-beater» και πλησίασε στο -2 από την εξάδα και το -4 από την τετράδα! Όλα αυτά 11 ημέρες πριν από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, στην οποία θα κριθεί αν θα είναι οι Αετοί ή οι Ερυθρόλευκοι που θα πάρουν την απευθείας πρόκριση για τους «16».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα