Μπάγερν Μονάχου: Το πάρτι στο Μαϊάμι με πολύ αλκοόλ και το φινάλε του Κόβατς

Μπάγερν Μονάχου: Το πάρτι στο Μαϊάμι με πολύ αλκοόλ και το φινάλε του Κόβατς

Κώστας Ζάλιαρης
Μπάγερν Μονάχου: Το πάρτι στο Μαϊάμι με πολύ αλκοόλ και το φινάλε του Κόβατς

bet365

Στην επιφάνεια ήρθε το περιστατικό με το οποίο από πολύ νωρίς το καλοκαίρι του 2018 άπαντες στη Μπάγερν έχασαν τον σεβασμό τους προς τον Νίκο Κόβατς, έπειτα από μια έξαλλη βραδιά των παικτών στο Μαϊάμι.

Όπως αναφέρει η γερμανική Bild, ο Νίκο Κόβατς προσπαθούσε να προετοιμάσει την τότε ομάδα του για τη σεζόν που θα ξεκινούσε (2018-2019) και με την Μπάγερν να βρίσκεται στις ΗΠΑ, ο τότε προπονητής επιχειρούσε να κάνει πολύ σκληρές και δύσκολες προπονήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του πίστεψαν ότι έπειτα από ένα διάστημα που δεν είχαν πάρει ανάσα από το συνεχόμενο, απαιτητικό πρόγραμμα, θα επιβραβεύονταν με μια ελεύθερη νύχτα στο Μαϊάμι. Ο Κόβατς την τελευταία στιγμή το ακύρωσε λέγοντας πως έπρεπε άπαντες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι ενόψει ενός φιλικού με τη Σίτι και της έναρξης της Bundesliga που απείχε έξι εβδομάδες.

Ο Χάμες, ο Αλάμπα, ο Ριμπερί και ο Ραφίνια οργάνωσαν μια έξαλλη βραδιά, παρά την απαγόρευση του Κόβατς, με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στο ξενοδοχείο τους το πρωί.

Μάλιστα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά η Bild, ο Κολομβιανός φέρεται να είχε μοιραστεί μέσω group στο WhatsApp, φωτογραφίες και βίντεο από την νυχτερινή τους διασκέδαση.

Ο Κόβατς προς έκπληξη όλων δεν είπε τίποτα, δεν έκανε παρατήρηση σε κανέναν και αυτό αποτέλεσε την αρχή του τέλος για εκείνον στον πάγκο των Βαυαρών.

Ουδείς πλέον τον σεβόταν ή τον άκουγε με προσήλωση, αυτό αποτυπώθηκε και στο γήπεδο και τρεις μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας, ήρθε και η απόλυση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα