Bundesliga: Η Γκλάντμπαχ «λύγισε» τη Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου - Σταφυλίδη

Βασίλης Μπαλατσός
Bundesliga: Η Γκλάντμπαχ «λύγισε» τη Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου - Σταφυλίδη

bet365

Δεν τα κατάφερε η Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου - Σταφυλίδη κόντρα στη Γκλάντμπαχ. Βαριά ήττα για τη Στουτγκάρδη από την Άουγκσμπουργκ, χωρίς τον Ντίνο Μαυροπάνο.

Στο Γκλάντμπαχ η Μπορούσια μετά την εμφατική της νίκη στο Κύπελλο επί της Μπάγερν Μονάχου, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Μπόχουμ του βασικού Βασίλη Λαμπρόπουλου και του Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος.

Η Γκλάντμπαχ μπήκε με... φόρα στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 12' με τον Αλασάν Πλέα. Στο 40' ο σκόρερ του πρώτου γκολ έγινε δημιουργός, καθώς έδωσε της ασίστ στο Χόφμαν για το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, όμως κατάφεραν μόνο να μειώσουν την έκταση του σκορ. Στο 86' ο Ντάνι Μπλουμ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Κατέρρευσε χωρίς Μαυροπάνο η Στουτγκάρδη

Στην «WWK Αρένα» του Άουγκσμπουργκ η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε εύκολα της Στουτγκάρδης με σκορ 4-1. Θυμίζουμε πως για την ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Ντίνος Μαυροπάνος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 7' με τον Φούχριχ, όμως μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Η «απάντηση» της Άουγκσμπουργκ ήρθε στο 30', με τον Όξφορντ να διαμορφώνει το 3-1 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και βρήκαν τρία γκολ. Στο 53' ο Γκουγιλίου έφερε την ολική ανατροπή, στο 72' ο Νιντερλέχνερ έκανε το 3-1, ενλω εννιά λεπτά αργότερα, στο 81', ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φινμπόγκασον έβαλε την υπογραφή του για το τελικό 4-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα