Χέρτα - Γκρόιτερ Φιρτ 2-1: Ανατροπή και... ανεβαίνει (vid)

Newsroom
Χέρτα - Γκρόιτερ Φιρτ 2-1: Ανατροπή και... ανεβαίνει (vid)

bet365

Δεύτερη σερί νίκη στη φετινή Bundesliga για τη Χέρτα, η οποία ζορίστηκε, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ανέτρεψε τελικά την παρτίδα κόντρα στη Γκρόιτερ Φιρτ (2-1).

Περιθώρια για άλλη απρόσμενη απώλεια δεν υπήρχαν. Μετά το κάκιστο ξεκίνημα με τρεις ήττες σε τρία ματς και 10 γκολ παθητικό, η Χέρτα Βερολίνου έσπασε το «ρόδι» κόντρα στη νεοφώτιστη Μπόχουμ, αλλά έπρεπε να προσδώσει διάρκεια στην αντεπίθεσή της για να καλύψει έδαφος. Κι αν και δυσκολεύθηκε ξανά, κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες της στη φετινή Bundesliga, επικρατώντας με ανατροπή της επίσης νεοφώτιστης, Γκρόιτερ Φιρτ (2-1).

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 57' με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χργκότα κι αύξησαν την πίεση στους πρωτευουσιάνους. Ωστόσο, μέσα σε τέσσερα λεπτά εκείνοι ισοφάρισαν, χάρη στο γκολ του Εκέλενκαμπ κι από την ενέργεια του ίδιου, το αυτογκόλ του Μπάουερ στο 79' σφράγισε την ανατροπή και το τρίποντο στην ομάδα του Παλ Νταρντάι, ο οποίος πήρε... ανάσα στην άκρη του πάγκου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα