Άιντραχτ - Στουτγκάρδη 1-1: «Αυτοκτονία» στο 88' και χωρίς νίκη η αντίπαλος του Ολυμπιακού (vid)

Άιντραχτ - Στουτγκάρδη 1-1: «Αυτοκτονία» στο 88' και χωρίς νίκη η αντίπαλος του Ολυμπιακού (vid)

bet365

«Αυτοκαταστροφική» αλλά και άτυχη η Άιντραχτ, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa League, η οποία ισοφαρίστηκε στο 88' από τη Στουτγκάρδη των 10 παικτών (1-1) και συνέχισε χωρίς νίκη στη φετινή Bundesliga. Βασικός ο Μαυροπάνος.

Ούτε με την... τέταρτη για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μετά την ήττα από τη Ντόρτμουντ και τις διαδοχικές ισοπαλίες με Άουγκσμπουργκ και Αρμίνια, η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League έχασε ξανά βαθμούς, με «αυτοκτονικό» τρόπο απέναντι στη Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου (βασικός και στα 90'΄).

Τι κι αν ο Φίλιπ Κόστιτς, ο ηγετικός Σέρβος χαφ επέστρεψε στην αποστολή μετά την αποχή του από τις προπονήσεις και τη συγγνώμη του προς τους οπαδούς, δίνοντας, μάλιστα, τη λύση από τον πάγκο με γκολ στο 79'; Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ κατάφερε να δεχθεί την ισοφάριση στο 88' από τους Σουηβούς (82' Αντόν) των 10 παικτών και παρά την προσπάθειά της να σώζει τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις, η τύχη της γύρισε στην πλάτη.

Στο 90+3', ο Σάντος Μπορέ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά, με τη μπάλα να χτυπά στην πλάτη του κίπερ της Στουτγκάρδης κι ως εκ θαύματος να αλλάζει φάλτσα πάνω στη γραμμή και να επιστρέφει στα χέρια του!

Έτσι, με μόλις τρεις βαθμούς στα πρώτα τέσσερα ματς η Άιντραχτ καλείται πια να προετοιμαστεί για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, με τις αναμετρήσεις κόντρα στους Ερυθρόλευκους να είναι προγραμματισμένες για τις 21/10 και 4/11 αντίστοιχα.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Ντουρμ (80' Ντα Κόστα), Εντικά, Χιντερέγκερ, Λεντς, Σο, Χρούστιτς (59' Γιάκιτς), Χάουγκε (81' Πασιένσια), Καμάντα, Λίντστρομ (59' Κόστιτς), Λάμερς (70' Μπορέ)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα