Γκλάντμπαχ - Μπάγερν 1-1: Ο Λεβαντόφσκι δεν ήταν αρκετός... (vid)

Γκλάντμπαχ - Μπάγερν 1-1: Ο Λεβαντόφσκι δεν ήταν αρκετός... (vid)

bet365

Η Μπάγερν δεν μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν, αφού στην πρεμιέρα με τη Γκλάντμπαχ παραχώρησε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1.

Πρεμιέρα με το... αριστερό για την πρωταθλήτρια Γερμανίας, μιας και η Μπάγερν δεν κατάφερε να επικρατήσει της Γκλάντμπαχ εκτός έδρας (1-1). Οι γηπεδούχοι γι ακόμα μια φορά έβαλαν δύσκολα στους Βαυαρούς και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.

Τα «πουλάρια» μπήκαν καλύτερα, κυκλοφόρησαν σωστά και προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό. Επειτα από λάθος του Ντέιβις, ο Πλεά βγήκε απέναντι στον Νόιερ εκμεταλλευόμενος την κακή αντίδραση του Ουπαμεκανό και πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν 2021/22 στη Bundesliga.

Οι Βαυαροί, αντέδρασαν, πίεσαν, έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους κι έφτασαν στο 1-1 στο 42ο λεπτό με τον... συνήθη ύποπτο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Επειτα από ωραίο κόρνερ του Κίμιχ, ο Πολωνός σταρ με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το 1-1.
Η Μπάγερν είχε τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος, αλλά η απουσία καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια και ο εξαιρετικός Ζόμερ κράτησαν το ισόπαλο σκορ. Ο Λεβαντόφσκι ήθελε, δημιούργησε κινδύνους, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και δεύτερη φορά. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο βγήκαν μπροστά και στο 81' ο Τουράμ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ουπαμεκανό, χωρίς όμως να κερδίζει κάτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα