Επιτροπή δεοντολογίας: Θα διεξάγει έρευνα για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στο Πέγεια - Σπάρτακος
Όπως ενημέρωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, θα διεξάγει έρευνα για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα Πέγεια 2014-Σπάρτακος, ο οποίος έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων με 3-0.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, κατόπιν ενημέρωσης της UEFA προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την Επιτροπή μας, αποφάσισε όπως:
Διεξάγει έρευνα και διορίσει Ερευνώντα Λειτουργό για τον αγώνα ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΙΤΙΟΥ που διεξήχθη στις 13 Δεκεμβρίου 2024, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.
Στον συγκεκριμένο αγώνα σύμφωνα με την ενημέρωση της UEFA, παρατηρήθηκε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
