Προς νέα αναβολή οι εκλογές της ΕΠΟ!

Δημήτρης Τομαράς
Προς νέα αναβολή οι εκλογές της ΕΠΟ!

bet365

Ο Μητρόπουλος φέρεται να έχει κερδίσει στην προσφυγή που έχει κάνει και οι εκλογές της ΕΠΟ οδεύουν προς νέα αναβολή. Την Τετάρτη οι αποφάσεις λέει η Ομοσπονδία και το... αλαλούμ συνεχίζεται.

Για την ακρίβεια η πλευρά του Μητρόπουλου και ειδικότερα οι νομικοί του έχουν λάβει θετικά μηνύματα και πως η προσφυγή τους έχει κερδηθεί. Επισήμως η ΕΠΟ τονίζει ότι οι αποφάσεις για τις δύο προσφυγές που έχουν γίνει θα βγουν αύριο Τετάρτη.

Σε αυτήν την φάση εφόσον τελικώς επιβεβαιωθεί πως η προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου είναι κερδισμένη, τότε οι εκλογές της Ομοσπονδίας δεν θα γίνουν στις 26 Οκτωβρίου και πρέπει να οριστεί προσωρινή διοικούσα επιτροπή. Τα άτομα που έχει προτείνει ο Μητρόπουλος για αυτήν την επιτροπή είναι τα εξής: Μητρόπουλος Βίκτωρας, Σκαρτάδος Γεώργιος, Κασιμάτης Γεώργιος, Δομάζος Δημήτριος, Καμάρας Αριστείδης, Δέδες Αλέξιος, Αγραφιώτης Δημήτρης, Μαχλάς Νικόλαος, Βαλαώρας Ιωάννης, Τουντζιάρης Θεοφάνης, Παναγιωτάκης Βασίλης, Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Στράτος Γεώργιος, Σφακιανάκης Στυλιανός, Δαμουράκης Ιωάννης, Βουγίδης Αντώνιος, Χαραλαμπίδη Γαρυφαλλιά, Κονταρίδης Χρήστος, Ασλανίδης Απόστολος, Ξηντάρας Αριστείδης και Αντωνιάδης Αντώνης.

Τα αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Σταβλάς Σπυρίδων, Χρονόπουλος Αλέξιος, Καπράνας Κωνσταντίνος, Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος, Δημητρόπουλος Κωνσταντίνος, Παυλόπουλος Χαράλαμπος, Δέδες Γρηγόρης, Μάρκου Κωνσταντίνος, Χάικας Στάθης και Καραγκιοζόπουλος Παναγιώτης. Για την άλλη προσφυγή της πλευράς Γραμμένου διαρρέεται πως δεν τις ίδιες πιθανότητες να περάσει από το Διαιτητικό.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED