«Εμπιστοσύνη στην Εθνική»

Gazzetta team
«Εμπιστοσύνη στην Εθνική»

bet365

Στην ΕΡΑ Σπορ και στην εκπομπή «Μικρόφωνο στα Γήπεδα» μίλησε ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, για τη δουλειά που γίνεται στον Ηρακλή και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα.

«Η προπονητική είναι κάτι που αγαπάω πάρα πολύ. Έχεις να διαχειριστείς πολλά πράγματα, αλλά το πιο σημαντικό και δύσκολο κομμάτι είναι η διαχείριση των ποδοσφαιριστών. Στον Ηρακλή υπάρχουν πολλά προβλήματα. Προσωπικά προσπαθώ να κρατάω τους ποδοσφαιριστές έξω απ’ όλα αυτά τα θέματα για να υπάρχει ηρεμία. Ελπίζω να βρεθεί γρήγορα μια λύση», τόνισε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Για την Εθνική: «Παρακολουθώ και αγαπώ την Εθνική μας ομάδα. Θεωρώ πως έχουμε έναν πάρα πολύ καλό και έμπειρο προπονητή. Η ομάδα δείχνει καλά στοιχεία και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Υπάρχει το ταλέντο και η εμπειρία που χρειάζεται. Ο Σκίμπε συζητά με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και έχει καταφέρει έτσι να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Για το παιχνίδι με την Κύπρο: «Στο παιχνίδι με την Κύπρο, μας βοήθησε το γρήγορο γκολ αλλά και αυτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και δώσαμε χώρο και ευκαιρίες στον αντίπαλο. Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο τα έχει δει ο κόουτς και θα προσπαθήσει να τα διορθώσει. Μου άρεσε η διάθεση και πάθος που είδα απ’ τους Διεθνείς και σε αυτό το παιχνίδι. Σαν Έλληνες πρέπει πάντα να κοιτάζουμε πρώτα το μηδέν στην άμυνα».

Για Μανιάτη και Τζιόλη: «Είναι πολύ σημαντικό να μη κρίνεις τους παίκτες σου δημόσια, κάτι που εφαρμόζει ο Σκίμπε. Ο Μανιάτης και ο Τζιόλης , μπορεί να μην υπολογίζονται απ’ τις ομάδες τους, αλλά διαθέτουν μεγάλη ποιότητα. Τους λείπει ο ρυθμός, αλλά καλά κάνει ο κόουτς και στηρίζει αυτά τα παιδιά».

Για τις ελλείψεις στις θέσεις των εξτρέμ: «Έχουμε πολύ σημαντικούς και ποιοτικούς παίκτες στην άμυνα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις και μεσοεπιθετικά. Λείπει όμως από την Εθνική ένας παίκτης όπως ο «Σάλπι».

Για το παιχνίδι με την Εσθονία: «Στο παιχνίδι με την Εσθονία σημαντικό πιστεύω είναι να’ ναι κοντά οι γραμμές και να υπάρχει οργάνωση. Ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια κοιτάζεις πρώτα το μηδέν στην άμυνα. Πιστεύω όμως ότι θα σκοράρουμε και θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποτε Έλληνας προπονητής τον πάγκο της Εθνικής: «Υπάρχουν καλοί Έλληνες προπονητές και αν συνεχίζουν να δουλεύουν και να εξελίσσονται κάθε μέρα, μπορούμε να δούμε κάποια στιγμή ξανά έναν Έλληνα προπονητή στον πάγκο της Εθνικής».

 

Τελευταία Νέα