Αρτσε: «Λογίζομαι ξένος στη χώρα μου»!

Αρτσε: «Λογίζομαι ξένος στη χώρα μου»!

Γιώργος Ντυμένος
Αρτσε: «Λογίζομαι ξένος στη χώρα μου»!

bet365

Ο νεαρός χαφ της Βέροιας δεν μπορεί πλέον να αγωνιστεί ως γηγενής στην πατρίδα του.

Ο Αρτσε είναι από τις «αποκαλύψεις» της φετινής Βέροιας. Ομως στην πατρίδα του δείχνει να παραμένει... άγνωστος. Αυτό ανέφερε σημερινό δημοσίευμα της «excelsior». όπου ο νεαρός χαφ της «βασίλισσας» παραχώρησε συνέντευξη. Η οποία επικεντρώθηκε κυρίως σε έναν νέο νόμο που ισχύει στο πρωτάθλημα της χώρας του, όπου λογίζεται ως «ξένος» επειδή δεν έχει αγωνιστεί σε ομάδα της πατρίδας του.

Αυτό ενδέχεται να επηρεάσει και μία ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Τσίβας, η οποία έχει «ακουστεί» στο Μεξικό πώς τον θέλει. «Δεν τον καταλαβαίνω και νομίζω πως αυτό θα πιστεύουν και πολλοί άλλοι. Λογίζομαι ως ξένος σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου. Ακόμη και της πατρίδας μου», σχολίασε σχετικά. Μετά δεν έκρυψε την πικρία του για το ότι κανείς από την Ομοσπονδία δεν έχει επικοινωνήσει με εκείνον, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για την Ελλάδα και το πρωτάθλημα. «Το επίπεδο είναι καλό. Υπάρχει συνδυασμός τεχνικής και δύναμης. Ο κόσμος είναι εκδηλωτικός. Ορισμένες φορές οι φίλαθλοι παρεκτρέπονται και κάνουν πολύ θόρυβο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα