Αρχές Γενάρη οι δύο πρώτες αγωνιστικές

Φώτης Καρακούσης
Αρχές Γενάρη οι δύο πρώτες αγωνιστικές

bet365

Τι αποφασίστηκε για την 1η και την 2η αγωνιστική και η προθεσμία στη Nova για τα λεφτά που είναι να δώσει.

Εκτός από την παρουσία του Σταύρου Κοντονή αλλά και την παράταση που υπήρξε για την Κάρτα Φιλάθλου υπήρξαν κι άλλες αποφάσεις στο συνέδριο της Σούπερ Λίγκας. Μία από αυτές είχε να κάνει και με τις δύο πρώτες αγωνιστικές και το πότε θα γίνουν.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ανθρώπους της Λίγκας η 1η αγωνιστική θα γίνει στις 3 και 4 Ιανουαρίου και η 2η αγωνιστική στις 7 και 8 Ιανουαρίου. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Οτι η 16η αγωνιστική (η πρώτη του δεύτερου γύρου) θα πάει μια εβδομάδα μετά μιας και είχε προγραμματιστεί για τις 7/8 Ιανουαρίου.

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΤΗ NOVA
Οσον αφορά τα χρήματα της Nova; Η Σούπερ Λίγκα θα δώσει προθεσμία στο συνδρομητικό κανάλι μέχρι την Παρασκευή για τα χρήματα που πρέπει να δώσει αλλιώς θα υπάρξουν εξώδικα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα